nVidia ShadowPlay mikrofondaki seslerimi çok az alıyor

mustafaoguz

Kilopat
Katılım
22 Nisan 2014
Mesajlar
299
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Animasyon
Merhaba arkadaşlar Windows 7 kullanmaktayım ve harici mikrofon daha yeni aldım. Daha önceden olan 3 tane daha mikrofon elimde mevcut. Sorunum şu normal olarak ses kaydederken veya skype, ventrillo, teamspeak gibi programlarda konuşurken ses ile ilgili hiç bir sorunum olmuyor. Ancak frabs veya nvidia shadow play olarak video kaydederken mikrofondaki seslerimi çok az alıyor. Oyunların sesini kısıp denediğimde ise sonuç yine aynı. Realtek ses yöneticisi ayarlarında sorun var gibime geliyor. Mikrofon ayarları kısmında mikrofon güçlendirmesi +10 DB duruyor. Gürültü tutma gibi ayarların iptal gibi duruyor 1 saat sonra eve geçince resmini yükleyeceğim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son olarak ise Experince programında oyunları optimize edemiyorum. Optimize edilemiyor şeklinde bir hata veriyor. Şimdiden teşekkürler.


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde aynı sorunum var arkadaşlar. ShadowPlay çok güzel bir program fakat bu sıkıntısı var. Ciddi bir sıkıntı. Oyunun sesi çok, mikrofon sesi ise az çıkıyor nedeni nedir?
 
Son düzenleme:
Sanırım konuyu biraz hortlatmak gibi olcak ama bende aynı sorundan müzdaribim, arkadaşla video çekmek istiyoruz oyunda, onun sesi çok net geliyor fakat benim sesim çok kısık geliyor hatta neredeyse duyulamıcak kadar. Gigabyte 990XA anakart kullanıyorum ve öndeki kulaklık ve mic girişlerini kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı