Nvidia ShadowPlay Ses Sorunu

Gabumon

Kilopat
Katılım
16 Kasım 2015
Mesajlar
355
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Nvidia ShadowPlay özelliği ile ben de oyun videoları çekmek istiyorum. Biraz kurcaladım ayarlarını filan ama bir konuda yardıma ihtiyacım var.

Oyundayken hem oyunun sesini, hemde kendi sesimi duyacak şekilde ayarlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Bazen de arka plan müziklerini Winamp gibi programlarla çaldığım müzik de dahil duyulmasını istiyorum. Mikrofonla konuşunca sadece mikrofonu duyuyorum. Tüm seslerin duyulmasını nasıl ayarlayabilirim?
 
ShadowPlay' e basıp ses kısmından oyun sırasında ve mikrofon kısmına basarak bu ayarı yapabilirsin. Ama şöyle bir durum var. Sadece oyununu sesini ve senin sesini kaydedecektir. Arka planda çalışan uygulamaların sesini çekmez ShadowPlay onun için ayrı bir program kullanmalısın.

Yanlız Twitch üzerinden yayın yaparsan arka plan sesini ve görüntüsünü aktarıyor diye biliyorum.
 
Teşekkürler, fakat bu ayarı denediğimde şuan sadece ilk denememde sadece oyun sesini kaydettiğini fark ettim. Acaba driverdamı bir sıkıntı var? Sürekli ard arda video çektiğimde sadece ilk çektiğim videoda oyun sesi ve kendi sesimi duyuyorum. Diğer videolarda sadece mikrofon sesi var.
 
Kayıt tipinden dolayı olabilir ayarlardan bir bakın kayıt tipini değiştirip manuel yapın ve ses yakalamayıda sürekli yapın bazen sadece bas-konuş gibi çalışabiliyor.
 
Oyun içinde iken 2 video mu çekiyorsunuz? Yoksa oyunu oynarken çekip oyunu kapatıp mı tekrar çekiyorsunuz?

Driver kaynaklı bir sorunda olabilir ben aynı ayarlar ile sorunsuz kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı