Ekran karti driver güncellemesi için NVIDIA sitesine girdiğimde virüs programım panda dome Advanced kötü yazılım bulundu diye uyarı veriyor sorun ne olabilir?
Kurmada sıkıntı yok sorunsuz kuruluyor, merak ettigim zararlı bisey değildir sanırım fotodaki linki gösteriyor ama ben oraya girmedimAnti virüsü kapatun kurduktan sonra açın.
Pc aldığımda panda vermişlerdi kaspersky satinmi almam lazımPanda dome kötü. Kaspersky kullanın.
Ücretsiz sürüm var.Kurmada sıkıntı yok sorunsuz kuruluyor, merak ettigim zararlı bisey değildir sanırım fotodaki linki gösteriyor ama ben oraya girmedim
Pc aldığımda panda vermişlerdi kaspersky satinmi almam lazım
Nvidia sitesine girdiğimde neden böyle bir uyarı veriyor birde fotodaki link görünüyor bi zararı olmaz sanirim pc içinÜcretsiz sürüm var.
Gerçekten kaliteli bir AV bu tür şeyleri virüs olarak algılamaması lazım.Nvidia sitesine girdiğimde neden böyle bir uyarı veriyor birde fotodaki link görünüyor bi zararı olmaz sanirim pc için
Evet genel olarak beğenilmiyor panda dome banada 2 yıllık olarak vermişlerdi, torrent vb kullanmadığım icin degistirmemistimGerçekten kaliteli bir AV bu tür şeyleri virüs olarak algılamaması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.