Çözüldü NVIDIA sitesinde "teşekkür ederiz, GeForce Game Ready driver yüklemeniz birazdan başlayacak" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CHILLSOULFLY

Hectopat
Yer
Gallifrey
Daha fazla  
Dün valoranta ticket atmıştım aldıgım hatadan dolayı. Bugün cevap geldi ekran kartı Driver'ını silip tekrar kurmamı istedi. Bende sildim. Simdi Driver'i indirmeye çalıştığımda "teşekkür ederiz, GeForce Game Ready driver yüklemeniz birazdan başlayacak" dedi ama başlamadı.
Ne yapmalıyım?

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 520MX.

İndirmeye çalıştığım driver: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA

Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dün valoranta ticket atmıştım aldıgım hatadan dolayı. Bugün cevap geldi ekran kartı Driver'ını silip tekrar kurmamı istedi. Bende sildim. Simdi Driver'i indirmeye çalıştığımda "teşekkür ederiz, GeForce Game Ready driver yüklemeniz birazdan başlayacak" dedi ama başlamadı.
Ne yapmalıyım?

İndirmeye çalıştığım driver: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA

Farklı tarayıcı ile denedin mi?
Ne yapmalıyım?

Farklı tarayıcı ile denedin mi?

Çözüm
Sadece farklı bir tarayıcı değil
1684668076598.png

Kabul et ve yükle butonuna sağ tıklayıp yeni sekmede aç diyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı