NVIDIA sızıntıları sayesinde yeni bir web driver yayınlanma ihtimali var mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Bildiginiz uzere, bir grup insan suruculerinin kaynak kodlarini yayinlamakla NVIDIA'yi tehdit ediyordu. Eger bu sizinti gerceklesirse kaynak kodlarindan yararlanilarak yeni macOS surumleri ve yeni NVIDIA kartlar icin bir acik kaynak kodlu web driver yayinlanma ihtimali var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çalınan bilginin önemine bağlı olarak değişir. Eğer bilgi çok aşırı bir değeri yoksa belki NVIDIA riske girebilir. Ya da amaan boş ver mis gibi para gelecek biraz da kartların fiyatını arttırayım derse o zaman driver çıkarılabilir.

Ama tabii bunlar benim görüşüm.

Son düzenleme:
Ben hala inanmiyorum acik kaynak kodlu yapacaklarina. Driverin icinde CUDA'yi CUDA yapan kod var sonucta. Yapsalar bile driverin cogu kısmı hala kapali kaynak kalir diye dusunuyorum.

NVIDIA, yillar once MacOS'den pes etti. Geri geleceklerini de hiç sanmiyorum. Beklemeyin bir şey.

Ben hala inanmiyorum acik kaynak kodlu yapacaklarina. Driverin icinde CUDA'yi CUDA yapan kod var sonucta. Yapsalar bile driverin cogu kısmı hala kapali kaynak kalir diye dusunuyorum.

NVIDIA, yillar once MacOS'den pes etti. Geri geleceklerini de hiç sanmiyorum. Beklemeyin bir şey.
Nvidia’nin pes ettigini ben de biliyorum, Linux’daki nouveau gibi topluluk tarafindan olusturulan bir surucuden bahsediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı