Hocam indirdim inspectoru fakat nasıl olacak yardımcı olabilir misin?
Smooth Motion yok ınspector'de.
NVIDIA ınspector kullanman lazım.
Hocam indirdim inspectoru fakat nasıl olacak yardımcı olabilir misin?
Smooth Motion yok ınspector'de.
Arkadaşlar bugün görmüş olduğum YouTube videosunda PC hocası NVIDIA'nın 590.26 versionunu indirmiş smooth Motion özelliğini kullanıyordu. Bu driveri araştırdım fakat hiçbir yerde bulamadım. Nasıl kurabiliriz acaba?
Arkadaşlar bugün görmüş olduğum YouTube videosunda PC hocası NVIDIA'nın 590.26 versionunu indirmiş smooth Motion özelliğini kullanıyordu. Bu driveri araştırdım fakat hiçbir yerde bulamadım. Nasıl kurabiliriz acaba?
Bu teknolojiyi Frame Gen'den ayıran nedir bilen var mı acaba?
Oyun içi ayar olmasına gerek olmadan driver ile yapılıyor Elden Ring gibi Frame Gen desteklenmeyen oyunlarda da açılıyor ama şu an betada çok iyi değil.
hocam coğu oyunlarda acılıyor galiba da bunlardan hangisi videoda farklı yumuşak haraket mi ?Oyun içi ayar olmasına gerek olmadan driver ile yapılıyor Elden Ring gibi Frame Gen desteklenmeyen oyunlarda da açılıyor ama şu an betada çok iyi değil.
Hocam coğu oyunlarda acılıyor galiba da bunlardan hangisi videoda farklı yumuşak hareket mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.