NVIDIA STUDIO-1/Intel Core i5 12400F vs HYPE-DUO/Intel Core i5 12400F

visbarona

Kilopat
Daha fazla  
Bu iki sistem arasındaki fiyat farkı neden kaynaklanıyor?
Ekran kartı modeli farklı.

Ayrıca bu ikisi yerine şunu tercih ederdim:

RX 6800'ün 3070ti'dan geri kalır yanı yok. Sistemlerin fiyatına bakınca benim attığımı almak daha mantıklı duruyor bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ekran kartı modeli farklı.

Ayrıca bu ikisi yerine şunu tercih ederdim:

RX 6800'ün 3070ti'dan geri kalır yanı yok. Sistemlerin fiyatına bakınca benim attığımı almak daha mantıklı duruyor bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben gerçekten AMD'ye karşı inanılmaz ön yargılıyım. Uzun vadede Black screen ve WattMan hataları almaktan korkuyorum. Sence sorun yaratır mı?

Hocam ben gerçekten AMD'ye karşı inanılmaz ön yargılıyım. Uzun vadede Black screen ve WattMan hataları almaktan korkuyorum. Sence sorun yaratır mı?
6000 serisinde pek bi sıkıntı yok. Ayrıca güç tüketimi olarak da Nvidia'dan daha iyi durumda. Siz bilirsiniz.

Bu iki sistem arasındaki fiyat farkı neden kaynaklanıyor? Hangisini almalıyım?
aynı ikilemdeyim kanka hatta bi seçenek daha bırakıyorum üçünden birini alıcam INTEL 12400F-MSI RTX 3070 TI VENTUS 3X 8G-MAG B660 TOMAHAWK WIFI DDR4-SPATIUM M470 1TB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda

hangisini alıcağına karar verdiğinde haber verebilir misin kanka

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı