Çözüldü NVIDIA sürücü güncellemesi sonrası display güncellemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

edeter

Centipat
Daha fazla  
İyi günler, NVIDIA son güncellemede güncellemeyi yaptım fakat eskiden oynadığım oyunlardan drop yemeye başladım ve "Display yüklenmedi" diye hata veriyor. Bilgisi olan var mıdır? "Yükleme başarısız oldu" yazıyor güncelleştirme geçmişinde. Fotoğrafı yükleyemedim buraya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sürücü kaynaklı bir problem ise DDU ile sürücünüzü tamamen kaldırın. Kaldırdıktan sonra daha önce kullandığınız eski sürümü yüklemeyi deneyin.
Sürücü kaynaklı bir problem ise DDU ile sürücünüzü tamamen kaldırın. Kaldırdıktan sonra daha önce kullandığınız eski sürümü yüklemeyi deneyin.

Çözüm
@UmutMelihAkyol Hocamıza ek olarak;

Şu anda yaptım biraz uzun sürdü cevap vermem kusuruma bakmayın sanırım App de bir sıkıntı var Monster marka laptop kullanıyordum müşteri hizmetlerini aradım NVIDIA'nın yeni güncellemesinde biraz problemler olduğunu söylediler direk güncelleme yapmamız ve beklememiz gerektiğini ilettiler tekrar eski sürücüyü kurdum GeForce Experience'i şu anda her şey stabil çalışıyor ilginiz alakanız için teşekkür ederim.

Şu anda yaptım biraz uzun sürdü cevap vermem kusuruma bakmayın sanırım App de bir sıkıntı var Monster marka laptop kullanıyordum müşteri hizmetlerini aradım NVIDIA'nın yeni güncellemesinde biraz problemler olduğunu söylediler direk güncelleme yapmamız ve beklememiz gerektiğini ilettiler tekrar eski sürücüyü kurdum GeForce Experience'i şu anda her şey stabil çalışıyor ilginiz alakanız için teşekkür ederim.
Eski GeForce Experience linkini atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı