NVIDIA sürücü hatası

Osman Kankal

Centipat
445.75 sürücüsünü yüklediğimden beri ekranda hep karmaşa renkler oluyordu çekmeyen televizyon gibi aşağıda hatayı gösteriyorum
Ayrıca yazılı olarak da hataları buraya yazmak istiyorum.
1- NVIDIA Denetim Masası yok.
2- Aygıt yöneticisinde NVIDIA için ünlem var.
3- Sürücüyü yüklememe rağmen "NVIDIA Experience" içerisinde sürücüyü hala güncellemediğimi söylüyor.
4- Sürücü daha önce yüklenmişti zaten 23 Mart günü gelmişti geldiğinden beri takılmalar oluyordu ekranda.
5- Eski sürücüleri yüklemeye çalışıyorum onlarda yüklenmiyor forum içerisinde "DDU" kurup denedim yine olmadı.
6- Bir kere düzelttim ama tekrar bozuldu.
7- Kurulum yaparken Grafik sürücüsünü yüklemeye zorla bildirimi geliyor.

Şu an hala aynı bilgisayardan yazıyorum aşağıya anlık aldığım SS'leri yükleyip bırakıcam yabancılar NVIDIA forumunda da bu sorundan şikayetçi olmuşlar. İngilizcem çok iyi değil tam ne anlattıklarını anlamadım ama oranın linkini yetkililer izin verirse atabilirim.

[url=https://hizliresim.com/SW4koh]

[/URL]

445.75 sürücüsünü yüklediğimden beri ekranda hep karmaşa renkler oluyordu çekmeyen televizyon gibi aşağıda hatayı gösteriyorum
Ayrıca yazılı olarak da hataları buraya yazmak istiyorum.
1- NVIDIA Denetim Masası yok.
2- Aygıt yöneticisinde NVIDIA için ünlem var.
3- Sürücüyü yüklememe rağmen "NVIDIA Experience" içerisinde sürücüyü hala güncellemediğimi söylüyor.
4- Sürücü daha önce yüklenmişti zaten 23 Mart günü gelmişti geldiğinden beri takılmalar oluyordu ekranda.
5- Eski sürücüleri yüklemeye çalışıyorum onlarda yüklenmiyor forum içerisinde "DDU" kurup denedim yine olmadı.
6- Bir kere düzelttim ama tekrar bozuldu.
7- Kurulum yaparken Grafik sürücüsünü yüklemeye zorla bildirimi geliyor.

Şu an hala aynı bilgisayardan yazıyorum aşağıya anlık aldığım SS'leri yükleyip bırakıcam yabancılar NVIDIA forumunda da bu sorundan şikayetçi olmuşlar. İngilizcem çok iyi değil tam ne anlattıklarını anlamadım ama oranın linkini yetkililer izin verirse atabilirim.

Peki denetim masasındaki programlar kısmında yüklü olarak gözüküyor mu?

Hata 43 galiba, ekran kartınız arızalanmış olabilir.

Benim kartım arızalandıysa kesin olarak gider yeni kart alırım ancak NVIDIA forumunda 445.75 crash diye aratınca RTX 2080'ler de bile aynı sorunun olduğu yazıyor.
"Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)"
Dediğiniz gibi kod 43 dedi.

Peki denetim masasındaki programlar kısmında yüklü olarak gözüküyor mu?

Gözüküyor şu an baktım.

Benim kartım arızalandıysa kesin olarak gider yeni kart alırım ancak NVIDIA forumunda 445.75 crash diye aratınca RTX 2080'ler de bile aynı sorunun olduğu yazıyor.

Gözüküyor şu an baktım.

Bilgisayarınızı güvenli mod ile açıp onları silip tekrar kurarsanız veya temiz bir Windows 10 kurulumu yapıp yeniden yüklerseniz sorun düzelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı