seyyit60

Hectopat
Marhaba Arkadaşlar Aygıt Yöneticisi'nde 2 ekran kartım var. Ama Nvidia olanın yanında ünlem işareti var ve sürüm güncellemesi yapamıyorum.

1.jpg
2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper csd bilgisayarım var ekran kartı gt940m her türlü siteden nvidia geforce casperin kendi sitesinden hepsinden driverlarını indirip kurdum casperin kendi sitesinden driverleri indirip kurduktan 1 gün sonra 3 kere üst üste mavi ekran hatası aldım sonra kendiliğinden geçti bu sefer ekran kartını görmemeye başladı ddu ile kaldırıp yeniden kurayım dedim bu sefer hiçbir türlü kurulmuyor donanım kimliği tanıtıyım dedim oda olmadı bu sefer eksik dosya diyo güvenli modda çalıştırıp kaldırdım ddu ile normal moda geçtiğimde google chrome gibi bi kaç uygulamayı açmamaya başladı sistem geri yükleme yaptım 4 gün öncesine geri yükledim yine ekran kartı driverı yok şimdi bilgisayarı komple sıfırladım bi sonuç çıkarmı yada yapabiliceğim şeyler ne yardımcı olabilirmisiniz.

Casperin kendi sitesinden herşeyi güncellerim
Chipset blueetooth touchpad ses kartı lan wlan ne var ne yok hepsini indirip kurdum onlardan sonra başıma bu geldi zaten

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı