Çözüldü NVIDIA sürücüsü kurulmasına rağmen sağ tık menüde kontrol paneli yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Selam ben kendi 8.1'imi modladım dün bugün kurdum. Ama nedense driver bulamadım Intel'in o yüzden Driverpack yükledim ve kurdum filan ama sağ tk yaptığımda gözükmüyor ve sadece NVIDIA'nın driverini kurmuş Intel'in değil.

1663409170394.png

1663409150349.png

Ne yapmalıyım?

Çözüm
Başlattan CMD'yi açın, ardından belirttiğim komutu yazın;
wmic bios get serialnumber

çıkan sonucu buradaki sitede aratın, dizüstünüzün sayfası açılacaktır. Solda sürücüler yazan yere gelin ve manuel güncelleme alanını seçin, ardından görüntü ve video grafikleri yazan yere gelin ve INTEL VGA yazan sürücüyü indirin.
Driverpack falan kurmayın.

wmic bios get serialnumber

çıkan sonucu buradaki sitede aratın, dizüstünüzün sayfası açılacaktır. Solda sürücüler yazan yere gelin ve manuel güncelleme alanını seçin, ardından görüntü ve video grafikleri yazan yere gelin ve INTEL VGA yazan sürücüyü indirin.

Çözüm
Driverpack falan kurmayın.

Hocam zaten yükledim ama kurmadı Intel'i halen Microsoft'un ekran kartı mı ne.

1663410436069.png

Ne kaldırdı yüklemesi lazım değil miydi?

Wmic BIOS get serialnumber.

Çıkan sonucu buradaki sitede aratın, dizüstünüzün sayfası açılacaktır. Solda sürücüler yazan yere gelin ve manuel güncelleme alanını seçin, ardından görüntü ve video grafikleri yazan yere gelin ve Intel VGA yazan sürücüyü indirin.

Bulamadı.

Tekrar kurmayı deneyin. Farklı bir sürücü varsa bunu kaldırmış olabilir.

Tekrar kurmayı deneyin. Farklı bir sürücü varsa bunu kaldırmış olabilir.

Hocam ben bu Windows'u modladım. Acaba devre dışı bıraktığım bir hizmetten dolayı olabilir mi?

Hocalarım galiba buldum şu an sürücü ekran kartını kabul etti. Kurdu hatta sağ tık a bile geldi. Lenovo PC'si olanlar eski PC SE benimki gibi yazmasın seri numarası silmişlerdir adını yazın tam olarak hocamızın verdiği linkten.

Wmic BIOS get serialnumber.

Çıkan sonucu buradaki sitede aratın, dizüstünüzün sayfası açılacaktır. Solda sürücüler yazan yere gelin ve manuel güncelleme alanını seçin, ardından görüntü ve video grafikleri yazan yere gelin ve Intel VGA yazan sürücüyü indirin.

Bur olan. Sağ olun konu kapanabilir.

Hocam ben bu Windows'u modladım. Acaba devre dışı bıraktığım bir hizmetten dolayı olabilir mi?

Hocalarım galiba buldum şu an sürücü ekran kartını kabul etti. Kurdu hatta sağ tık a bile geldi. Lenovo PC'si olanlar eski PC SE benimki gibi yazmasın seri numarası silmişlerdir adını yazın tam olarak hocamızın verdiği linkten.

Bur olan. Sağ olun konu kapanabilir.

Konu kapanmasın bir sorun var.

NVIDIA sürücüsü kuruluyor NVIDIA bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımını bulamadı. Diyor bir şeyler yaptım olmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı