Çözüldü NVIDIA sürücüsü kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lickerr

Hectopat
Daha fazla  
Windows sürümüyle uyumlu değil diyor. GeForce Experience'yi de indiremiyorum çıldıracağım. DDU ile sildim ekran kartı driverini aygıt yöneticisinde ekran kartım bile yok artık. Yaşadığım sorun bunlar. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000005Q1J1 Lanet olası laptop da bu.

b.png
a.png

Çözüm
Sorunu çözdüm dostlar belki başına birisinin gelir diye yazıyorum.
-Denetim masasında program kaldırdan NVIDIA ile ilgili ne varsa kaldırıyoruz.
-2. adım olarak Windows'un kurulu olduğu diskte NVIDIA klasörlerinin hepsini siliyoruz.
-Böylelikle NVIDIA Experience'yi kurabildim oradanda özel kurulumla temiz kurulum yaparak hallediyoruz.
DDU kulanmayı bilmiyorsanız (ben gibi) öğrenipte yapın :)
Yardımcı olmaya çalışan tüm dostlara teşşekürler.
de

Şu linke gittiniz ve ekran kartınız güncelleyemediniz.
Aynen öyle en olmadık şeyler hep benim başıma mı geliyor anlamadım gtx 1650 nin tüm driverlerini denedim .
Deniyorum.

De

Aynen öyle en olmadık şeyler hep benim başıma mı geliyor anlamadım GTX 1650'nin tüm sürücülerini denedim.

Deniyorum.

Çözüm bulamazsan formatla tekrar kurmayı dene. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

-2. adım olarak Windows'un kurulu olduğu diskte NVIDIA klasörlerinin hepsini siliyoruz.
-Böylelikle NVIDIA Experience'yi kurabildim oradanda özel kurulumla temiz kurulum yaparak hallediyoruz.
Yardımcı olmaya çalışan tüm dostlara teşşekürler.

Çözüm
DDu programını kullanmak kolay zaten. Bu yolu pek önermiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı