NVIDIA sürücüsü SYSTEM_THREAD_EXPECTION_NOT_HANDLED (nvlddmkm.sys) hatası

ahmetysf099

Hectopat
Herkese merhaba, NVIDIA'nın son driverını indirdim. Şu an kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyor. Yeniden başlatmadı, %100'de kaldı. 2 dakikadır yeniden başlatmadi hala. Ne yapmalıyım?

Başarısız: nvlddmkm.sys
Durdurma kodu SYSTEM_THREAD_EXPECTION_NOT_HANDLED

Ekran kartı sürücüsü sorun çıkarmış gibi görünüyor. DDU ile kaldırıp güncelini yükleyin.

Formattan önce de driver kurarken bu hata vardı du yaptım yine aynısı olmuştu şimdi de aynısını yapıçağını düşünüyorum sizce direk tamirem mi postalayım

O zaman güvenli modda aygıt yöneticisinden ekran kartı sürücüsünü kaldırıp açın sistemi.

Kaldırmıştım zaten şu an aygıt yöneticisinde yok ama driverı indiriğimde yukarıdaki hatayı alıyorum ama arama kısmına NVIDIA yazdığımda corporation çıkıyor onu silip mi yüklesem?

Windows dosyalarında bozukluk olabilir. Sistem geri yüklemesi yapın veya elinizde Windows 10 format USB'si varsa sistemi onar sekmesinden Windows'u onarın. Ayrıca son sürüm ve işletim sisteminize uygun sürücüler kullanın. Kendi sitesinde son sürümü 456.55 - WHQL olarak gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…