Ekran kartım için sürücüyü yüklerken yaklaşık 1 saatten beri durum böyle. Öncesinde de aynı hatayı verdi kapatıp silip tekrar yüklemeye çalıştım hiç ilerlemedi.
DDU kullanıyorsanız Windows'un otomatik sürücü yükleme özelliğini devre dışı bıraktığınızdan emin olun. DDU ayarlar kısmında en altta böyle bir seçenek var.
DDU kullanıyorsanız Windows'un otomatik sürücü yükleme özelliğini devre dışı bıraktığınızdan emin olun. DDU ayarlar kısmında en altta böyle bir seçenek var.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
2 Gün önce güç düğmesine bastıktan sonra bilgisayarıma anakart logosu geliyordu sonra hemen kapanıyordu, SSD'yi çıkarınca düzelmişti, bende HDD'ye dosyaları silmeden Windows'u kurmak zorunda kaldım. Sorun bundan da kaynaklanıyor olabilir mi?
Sorunu daha önce yaşamadığım için bilmiyorum, sadece genel olarak denenmesi gerekenleri söyleyebiliyorum. Aynı sorunu daha önceden yaşamış veya görmüş biri daha iyi yardımcı olabilir.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...