Everwanted Kilopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #1 Ekran kartım için sürücüyü yüklerken yaklaşık 1 saatten beri durum böyle. Öncesinde de aynı hatayı verdi kapatıp silip tekrar yüklemeye çalıştım hiç ilerlemedi. Dosya Ekleri Adsız.png 107 KB · Görüntüleme: 70
Ekran kartım için sürücüyü yüklerken yaklaşık 1 saatten beri durum böyle. Öncesinde de aynı hatayı verdi kapatıp silip tekrar yüklemeye çalıştım hiç ilerlemedi.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 26 Mayıs 2020 #11 Everwanted dedi: anlaşılan formattan başka çare bulamayacağız. Genişletmek için tıkla... Sürücüler sadece Windows 10 uyumlu olabilir belki. Artı 0 Eksi
Everwanted dedi: anlaşılan formattan başka çare bulamayacağız. Genişletmek için tıkla... Sürücüler sadece Windows 10 uyumlu olabilir belki.
KS KS Everwanted Kilopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #12 Kerem00 dedi: Sürücüler sadece Windows 10 uyumlu olabilir belki. Genişletmek için tıkla... İşin garip tarafı, eskiden rahatça yükleyebiliyordum, illa güncellememiz gerekiyormuş bunu öğrendim. Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Sürücüler sadece Windows 10 uyumlu olabilir belki. Genişletmek için tıkla... İşin garip tarafı, eskiden rahatça yükleyebiliyordum, illa güncellememiz gerekiyormuş bunu öğrendim.