NVIDIA sürücüyü yüklerken hata veriyor

Katılım
11 Ekim 2020
Mesajlar
58
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi olay bugün sabah oyuna girmeye çalıştığımda oldu. Oyun açılırken hata verdi "Update video drivers" adında. Ben de sürücümü güncelleştirmeye kalktım kalkışmaz olaydım, NVIDIA sürücüyü yüklerken hata oluştuğunu söyledi daha sonrasında ise ekranda bozulmalar meydana geldi, restart attım bu sefer ekran çözünürlüğü düştü ekran şu an aşırı büyük gözüküyor. Önce denetim masasından NVIDIA ile ilgili her şeyi sildim ardında DDU ile tam temizlik yaptım. Gerçi güvenli moda geçiş yapmayı bilmediğimden tam temizlememiş olabilir. Bu durumla ilgili çözüm yürütebilecek ya da nasıl güvenli moda geçiş yapıldığını söyleyebilecek arkadaşlar varsa söylerse sevinirim.
 
Güvenli modda açmak için;
  • Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlatın. Sonra gelen menülerden güvenli yüklemeydi galiba onu açıp yeniden başlatın.
1611485081347.png


 
Cevap biraz geç oldu özür dilerim, ancak sorunun kaynağı sanırım benim bilgisayardaki NVIDIA klasörlerinin silinmesinden kaynaklanıyormuş. Format atıp tekrar dosyaları yükledim o şekilde güncelleştirmeyi yaptım.
 

Geri
Yukarı