18 Mayıs 2015 Mesaj: 20 Nvidia, Witcher 3 için game ready sürücülerini an itibarı ile yayınladı. Genişletmek için tıkla...
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #2 Kaynağıda belirtirseniz.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 18 Mayıs 2015 #3 Nvidia'nın huyudur bu. The Witcher 3: Wild Hunt GeForce Game Ready Driver Released | GeForce
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2015 #4 AMD'de yakında çıkartır sanırım.
OktayGurur Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 178 Yer isvec / Stockholm Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #5 MSI gtx 980 aldığımda hediye olarak verdiler ama benim tarzım bir oyun değil.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2015 #6 Eğer tarzınız değilse oyunu satmayı düşünebilirsiniz. Forumda The Witcher hayranı olup bütçesi kısıtlı olduğu için korsana yönelen bir çok oyuncu var.
Eğer tarzınız değilse oyunu satmayı düşünebilirsiniz. Forumda The Witcher hayranı olup bütçesi kısıtlı olduğu için korsana yönelen bir çok oyuncu var.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 18 Mayıs 2015 #7 JaroxJamaica dedi: AMD'de yakında çıkartır sanırım. Genişletmek için tıkla... AMD'de ağlamayana meme yok. Yani iş çığrından çıkacak da sonra gerekeni yapacak... AMD, sen hep var ol emi.
JaroxJamaica dedi: AMD'de yakında çıkartır sanırım. Genişletmek için tıkla... AMD'de ağlamayana meme yok. Yani iş çığrından çıkacak da sonra gerekeni yapacak... AMD, sen hep var ol emi.
OktayGurur Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 178 Yer isvec / Stockholm Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #8 JaroxJamaica dedi: Eğer tarzınız değilse oyunu satmayı düşünebilirsiniz. Forumda The Witcher hayranı olup bütçesi kısıtlı olduğu için korsana yönelen bir çok oyuncu var. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmedi değil ama forum da yeni olduğum için güvenen olmaz diye düşündüm.
JaroxJamaica dedi: Eğer tarzınız değilse oyunu satmayı düşünebilirsiniz. Forumda The Witcher hayranı olup bütçesi kısıtlı olduğu için korsana yönelen bir çok oyuncu var. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmedi değil ama forum da yeni olduğum için güvenen olmaz diye düşündüm.
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #9 Far Cry 4 ve Witcher 3 hediyeleri arasında aldım kartı. Bendeki de şans hani.
OktayGurur Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 178 Yer isvec / Stockholm Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #10 Adion dedi: Far Cry 4 ve Witcher 3 hediyeleri arasında aldım kartı. Bendeki de şans hani. Genişletmek için tıkla... [emoji2]
Adion dedi: Far Cry 4 ve Witcher 3 hediyeleri arasında aldım kartı. Bendeki de şans hani. Genişletmek için tıkla... [emoji2]