Nvidia The Witcher 3 Sürücüleri Yayınlandı

AMD'de ağlamayana meme yok.:D Yani iş çığrından çıkacak da sonra gerekeni yapacak... AMD, sen hep var ol emi.:D
Tartışmaya gerek yok zaten Nvidia sürücüsü ile meşhur bir firma. Ama İnternet'ten Nvidia 347.88 sürücüsü ile 350.12 Gta 5 sürücüsü arasında 2-3 fps fark var. Amd Catalyst Omega ile çok daha iyi bir iş başardı. Çok iyi fps artışları oldu. Burada önemli olan oyunun iyi optimize olması gerekir. Yani Assassins Creed Unity gibi bir oyuna Nvidia ve Amd istediği kadar sürücü çıkarsın performans artışı olmayacaktır.

@Serkan Doğan, o 3-5 PFS dediğiniz olay E. kartlarına göre değişiyor... Mesela bazı kartlarda performans fark hiç olmayabilir. Sizin böyle bir karar vermeniz bana göre yanlış.

347. 88 sonrası çıkan 350. 12 sürücüsü ile ciddi performans farkı görmüştüm.
Bu yeni çıkan 352. 86'yı da deneyip sonuçları burada paylaşırım.

İyi optimize edilmeyen oyunlarda Nvidia, AMD'nin yapacağı bir şey olmayacağı konusunda katılıyorum.

Evet arkadaşlar, suya sabuna dokunmadan 352. 86 sürücü ile Valley Bench.'da 200 puan fark oldu.(y)

350. 12 sürücüsü ile:
24.jpg

Yeni çıkan 352. 86 sürücü ile:
25.jpg

Bilirsiniz, Heaven, Vallay Benchmark oyunların geneline hitap eder.

@er36po Beni de heyecanlandırdın abi. Hemen deniyorum sonucu yazarım. :D

Bende de seninkine yakın artış olmuş abi. 7.8 FPS artmış. Nvidia yapmış yine yapacağını. :) Bana fazla geldi açıkçası. :D
Keşke önceki ve yeni sürücü ile vallay skoru alsaydınız.:)

@er36po Eski skorumun SS'ini almamıştım. Fakat 42 FPS almıştım. Şimdide 49.8 FPS aldım. SS olsaydı zaten atacaktım. Bana da garip geldi açıkçası. Ya eski testimde bir sorun oluşmuştur az FPS vermiştir. Bilmiyorum. Fakat bir sıkıntı yoksa sürücü ile aldıysam bu kadar skoru helal olsun diyorum. Bu arada 1920x1200 DSR açık yaptım testi. :)

Bu sürücü köklü değişiklikler yapmış belli. MSI Afterburner Gta 5'de karta binen yükü ölçemiyor. Ekran kartım MSI GT 630. Fikri olan var mı arkadaşlar?
Ekran Görüntüsü (42).png

Ama gerçekten değişiklik yapmış performans konusunda. Önceden bu kartın testini yapmıştım. Medium-High arasındaydı ayarlar. Şimdi aynı performansı tüm ayarlar High da alıyorum. (Water Quality Very High'da.)
Ekran Görüntüsü (44).png

Ekran Görüntüsü (43).jpg

Son düzenleme:
@Adion, hayır öncekin testte eksik FPS almadınız, bu yeni sürücünün farkı normaldir yani.(y)

Örneğin demin kartları bir de OC'lu test ettim, hiç zorlanmadan oldukça iyi skor alındı. Biraz daha zorlarsam 6 bin'i bulacak.(y)
1.jpg

@Enes Doğan, Afterburner'i tamamen kaldırıp yeniden kurup deneyin. Bende sorun yok.

@er36po Sorun düzeldi, teşekkürler. :) Pek anlam veremedim ama sonuç olarak düzelmiş olması beni mutlu etti. :)
Nvidia işini yine tam anlamıyla sorunsuz yapmış. Bir sürücünün, karta bu kadar performans getirmesi mükemmel bir şey. Bir de insanlar güncelleyip de ne olacak diyorlar. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı