NVIDIA Ti vs Süper

ahmet ak

Hectopat
Daha fazla  
Hangisi daha uzun götürür? Biri iptal olabilir mi? 2 sene sonra hangi NVIDIA takısı iptal olur. Ya da ikisi devam eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ti tabiki uzun fakat fiyat farkı hayli fazla oluyor. 5.600TL'ye 2080Super *alınabilirken* "neredeyse" 2 katına kadar 2080Ti bulunabiliyor, yaklaşık %60 daha pahalı oluyor.

Tİ tabiki uzun fakat fiyat farkı hayli fazla oluyor. 5.600TL'ye 2080Super *alınabilirken* "neredeyse" 2 katına kadar 2080Ti bulunabiliyor, daha yaklaşık %60 daha pahalı oluyor.
Aynen zaten sizin için 2080Ti fazla olabilir bütçeniz nedir?
Kime göre ''Çok'' ? 10FPS için mi ? O işin artık lüks tarafı bence.
O kadar para farkına 10 FPS mi? Yazık yazık, ama Nvidia kötü demiyorum ben sistem toplasan Nvidia toplarım ne yalan söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen zaten sizin için 2080Tİ fazla olabilir bütçeniz nedir.

O kadar para farkına 10 fps mi yazık yazık ama Nvidia kötü demiyorum ben sistem toplasan Nvidia toplarım ne yalan söyleyeyim.
Evet gerçekten çok güçlü de değil. Ben zaten topladım sistemimi indirim zamanında. 2080Ti'ya verilmez değmez şahsen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı