Aynen ama 2080 Tİ 2080 super’den çok daha güçlü.Modelden modele göre değişir. Örneğin 1660S ile 1660 Ti karşılaştırırsanız. 1660S daha mantıklı olur sebebi ise yeni çıkmış olması.
Kime göre ''Çok'' ? 10FPS için mi ? O işin artık lüks tarafı bence.Aynen ama 2080 Tİ 2080 super’den çok daha güçlü.
Aynen zaten sizin için 2080Ti fazla olabilir bütçeniz nedir?Tİ tabiki uzun fakat fiyat farkı hayli fazla oluyor. 5.600TL'ye 2080Super *alınabilirken* "neredeyse" 2 katına kadar 2080Ti bulunabiliyor, daha yaklaşık %60 daha pahalı oluyor.
O kadar para farkına 10 FPS mi? Yazık yazık, ama Nvidia kötü demiyorum ben sistem toplasan Nvidia toplarım ne yalan söyleyeyim.Kime göre ''Çok'' ? 10FPS için mi ? O işin artık lüks tarafı bence.
Evet gerçekten çok güçlü de değil. Ben zaten topladım sistemimi indirim zamanında. 2080Ti'ya verilmez değmez şahsen.Aynen zaten sizin için 2080Tİ fazla olabilir bütçeniz nedir.
O kadar para farkına 10 fps mi yazık yazık ama Nvidia kötü demiyorum ben sistem toplasan Nvidia toplarım ne yalan söyleyeyim.
Neyse havanız olurEvet gerçekten çok güçlü de değil. Ben zaten topladım sistemimi indirim zamanında. 2080Ti'ya verilmez değmez şahsen.
ben yanlış sormuşum. sadece Ti ve S takısına göre , hangisi daha uzun gider. yani Nvidia ben Ti üretmeyecem artık sadece Süper üretecem gibisineModelden modele göre değişir. Örneğin 1660S ile 1660 Ti karşılaştırırsanız. 1660S daha mantıklı olur sebebi ise yeni çıkmış olması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.