NVIDIA uygulamasından hız aşırtma nasıl yapılır?

Enver Paşaa

Decapat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
3050
Anakart
b450m-a pro max
İşlemci
ryzen 5 3600
Ekran kartının performansını arttırmak için hız aşırtma yapmayı planlıyordum fakat biraz kurcalasam da NVIDIA uygulamasında bulamadım. Uygulamadan kolay bir sekilde yapmanın imkanı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının performansını arttırmak için hız aşırtma yapmayı planlıyordum fakat biraz kurcalasam da NVIDIA uygulamasında bulamadım. Uygulamadan kolay bir sekilde yapmanın imkanı var mı?

Şahsen oradan yapmanızı önermiyorum MSI Afterburner'dan yapmanız daha iyi olacaktır.
Eğer illa NVIDIA Appden yapmak istiyorsanız sisteme gelin oradan performansa gelin orada otomatik ayarlama var onu açıp oradan yapabilirsiniz.

Sağ ol bir deneyeyim oradanda. Bu başlığı açmamın sebebi eski NVIDIA sürümünde hız aşırtma uygulamadan yapılıyordu uygulamayı güncelleyince bulamadım NVIDIA uygulamasından.

Ayrıca bu konuyada bakabilirsiniz bu konudaki gibi yaparsanız sayıları en üst şekilde overclock yapmış olursunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben yaptım boşa zaman kaybı. Cyberpunk ile test ettim ortalama 1 FPS arttı sadecekran kartın çektiği güçte arttı. Minimum ve maximum FPS aynıydı. Test ettiğim kart 4070 Ti Super.

Hocam sizin kartınız için zaten overclock gerektirmiyor o yüzden zaten zorlanmadığı için belki faydası olmamıştır çünkü benim ekran kartımda gerçekten fark ediyor (RTX 3060)

Hocam sizin kartınız için zaten overclock gerektirmiyor o yüzden zaten zorlanmadığı için belki faydası olmamıştır çünkü benim ekran kartımda gerçekten fark ediyor (RTX 3060)

Kartınızı elle 1800-1850MHz'ye boostlayın. Belleğinize +500MHz ekleyin. Çok daha fazla FPS kazanırsınız. Hatta nvidia app yüklemeyin full instal yapınca fps düşürebiliyor. Testini paylaşıyorum izleyin fikir edinmiş olursunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı