NVIDIA vs AMD

@Rustin Cohle kartın yaşıyla herhangi bir problemimiz yok hocam. Kartı 2010 yılında sıfır aldık, hayal meyal hatırlıyorum ama sorun yaşıyordum o kartla. Net hatırladığım şey ise 2015'in sonlarına doğru, yani tam 5 yaşındayken fişi çekmiş olması. 2008 yılında alıp şu ana kadar kullanmadım yani, çok yeni olmasa da 5 yıllık kartın fişi çekmesi üzmüştü beni.

Elektronik şans işi 1 yılda gidebilir 20-30 yılda hala çalışan FX 5200 model NVIDIA kartım var 20 yıllık kart.

@462488 hocam peki şey diyeceğim yani kendi açımdan. Benim 9000 TL lik bir miktarım olacak 3 ay sonra temmuz ayına yakın yani. Ben hem ekran kartı yenilicem hemde anakart çünkü ekran kartına gücünü vermesi için bu lazım sanırım ve bende 8 GB ram var sence ne yapmalıyım? 2. ele kayıp yüksek ekran kartları ve anakartlarına mı bakmalıyım? Örnek verir misiniz?@Rustin Cohle @540312 ve diğerleri ilk sayfaya gidersem yazı gider sanırım.

@462488 @Rustin Cohle onca sene farklı NVIDIA ve AMD kartlar kullandım bir kere sorun yaşamadım. Evde 2004 üretimli bir ATI var geçen sene 3 günlüğüne takmıştım güzel güzel çalışmıştı.

Kasada, kasa fanında, HDMI kablosunda bile sorun yaşadığım oldu düşün. Ekran kartları beni seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…