NVIDIA vs AMD

1654202263810.png

Başkaları atmadan.

@Rustin Cohle kartın yaşıyla herhangi bir problemimiz yok hocam. Kartı 2010 yılında sıfır aldık, hayal meyal hatırlıyorum ama sorun yaşıyordum o kartla. Net hatırladığım şey ise 2015'in sonlarına doğru, yani tam 5 yaşındayken fişi çekmiş olması. 2008 yılında alıp şu ana kadar kullanmadım yani, çok yeni olmasa da 5 yıllık kartın fişi çekmesi üzmüştü beni.

@Rustin Cohle kartın yaşıyla herhangi bir problemimiz yok hocam. Kartı 2010 yılında sıfır aldık, hayal meyal hatırlıyorum ama sorun yaşıyordum o kartla. Net hatırladığım şey ise 2015'in sonlarına doğru, yani tam 5 yaşındayken fişi çekmiş olması. 2008 yılında alıp şu ana kadar kullanmadım yani, çok yeni olmasa da 5 yıllık kartın fişi çekmesi üzmüştü beni.

Elektronik şans işi 1 yılda gidebilir 20-30 yılda hala çalışan FX 5200 model NVIDIA kartım var 20 yıllık kart.

@462488 hocam peki şey diyeceğim yani kendi açımdan. Benim 9000 TL lik bir miktarım olacak 3 ay sonra temmuz ayına yakın yani. Ben hem ekran kartı yenilicem hemde anakart çünkü ekran kartına gücünü vermesi için bu lazım sanırım ve bende 8 GB ram var sence ne yapmalıyım? 2. ele kayıp yüksek ekran kartları ve anakartlarına mı bakmalıyım? Örnek verir misiniz?@Rustin Cohle @540312 ve diğerleri ilk sayfaya gidersem yazı gider sanırım.

@462488 @Rustin Cohle onca sene farklı NVIDIA ve AMD kartlar kullandım bir kere sorun yaşamadım. Evde 2004 üretimli bir ATI var geçen sene 3 günlüğüne takmıştım güzel güzel çalışmıştı.

Kasada, kasa fanında, HDMI kablosunda bile sorun yaşadığım oldu düşün. Ekran kartları beni seviyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı