Şu an değil, kartla 6 yıl önce yollarımızı ayırdık. 9500 GT kullanmıyorum.
Kart 2008 yılında çıkmış piyasaya 14 yıllık demek oluyor GTX 480 modelini geçen sene rahat rahat kullandım 8 ay kadar.
Şu an değil, kartla 6 yıl önce yollarımızı ayırdık. 9500 GT kullanmıyorum.
Kaç derecelerde çalışıyordu acaba?Kart 2008 yılında çıkmış piyasaya 14 yıllık demek oluyor GTX 480 modelini geçen sene rahat rahat kullandım 8 ay kadar.
Kaç derecelerde çalışıyordu acaba?
81,82 derecelerde ise mükemmel sayılır vallahi.Hafif CS:GO gibi oyunlarda 75 civarı ağır tam yükte 81-82 arası takılıyordu.
@Rustin Cohle kartın yaşıyla herhangi bir problemimiz yok hocam. Kartı 2010 yılında sıfır aldık, hayal meyal hatırlıyorum ama sorun yaşıyordum o kartla. Net hatırladığım şey ise 2015'in sonlarına doğru, yani tam 5 yaşındayken fişi çekmiş olması. 2008 yılında alıp şu ana kadar kullanmadım yani, çok yeni olmasa da 5 yıllık kartın fişi çekmesi üzmüştü beni.
Ben de tam onu diyorum, NVIDIA ya da AMD mükemmel kart üretmiyor diye.Elektronik şans işi 1 yılda gidebilir 20-30 yılda hala çalışan FX 5200 model NVIDIA kartım var 20 yıllık kart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.