NVIDIA vs diğer markalar

DLSS kapalıyken B580 daha iyi ve de 12 GB VRAM'i var. Ayrıca benim tekelleşen firmalara karşı ayrı bir antipatim var ondan dolayı farklı marka almak istiyordum.
B580 alınmayacak bir kart değil fakat işlemcinizin bir tık daha iyi olması gerekiyor, en son overhead problemi mevcuttu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

B580 alınmayacak bir kart değil fakat işlemcinizin bir tık daha iyi olması gerekiyor, en son overhead problemi mevcuttu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İ5 14400f düşünüyorum fazlasıyla yeter herhalde.

İ5 14400f düşünüyorum fazlasıyla yeter herhalde.
Yeterli olur fakat anakart vs. almadıysanız AMD AM5 platformu ileride bir CPU yükseltme durumunda daha çok seçenek sunacaktır.

Yeterli olur fakat anakart vs. almadıysanız AMD AM5 platformu ileride bir CPU yükseltme durumunda daha çok seçenek sunacaktır.

Evet bu durumu çok düşündüm hala daha kafamı karıştırıyor eğer AM5 alacaksam i5 14400f'den daha güçsüz olan R5 7500F olacak yüksek ihtimal. Siz olasanız ne yapardınız?

Bence Intel'in deneme sürümüne kaydolmayın. Bende A750 kullandım bir kaç ay önce ve delirdim resmen.

Intel kartlar daha tam oturmadı. AMD bile yıllarca kartın yazılımıyla uğraştı. Intel'in daha önünde çok uzun bir yol var. Şuanda alınması mantıksız açıkçası. Ayrıca marka fanboyluğu yapmayın konuda. Sadece ekran kartı için demiyorum, aldığınız bir ürünün markası yerine verdiğiniz paraya ne performans veriyor ona bakın. AMD kartlar şuan gayet iyi toparladı kendini. 4060 fiyatına AMD tarafında çok daha iyi bir performans alabiliyorsunuz. Tabii iki markanında kendine göre iyi tarafları var. Bu karttan karta değişir. Ama oyun için 4060 yerine AMD tarafında F/P bir kart almayı tercih ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı