NVIDIA Windows 10 "Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti" Sorunu

Alperen Burakk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Windows 10 yükledikten sonra bildiğiniz gibi NVIDIA GeForce Windows 10 Driver 355.82 güncellemesini getirdi ve yüklendi. Bu yükleme ve Windows 10'dan sonra bazen oyunlara girerken "Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti 355.82" yazıyordu. Ben de bu sürümden olduğunu anlayıp sürümü manuel olarak kurmaya çalıştım olmadı, yeni güncelleme beklemeye başladım, sonra masaüstüm gitmeye başladı. Windows'un sağ altındaki masaüstünü göster tuşu çalışmamaya başladı, ben de tüm uygulamaları küçülterek masaüstüne ulaştım bir baktım masaüstüne tıklayamıyorum. Tıklanmıyor arkadaş nette araştırma yaptım. Virüs taraması yaptır exelere bulaşan virüslerden olur dedi ben de tarattım bir şey çıkmadı. Sonra nette biraz daha baktım çoğu kişi bu dediğim sorunlar için NVIDIA GeForce'yi sil veya yükle ya da güncelle dediler ben de güncelledim. Yine geçmedi bu sorunu nasıl çözerim? NVIDIA güncellemesi beklemekten sıkıldım lütfen yardım edin. Format atmak istemiyorum daha 6 aydır kullandığım yeni PC.

NVIDIA Windows 10 sürücüleri tam bir kepazelik. Zaten sürücü olarak skandallara imza atmış, bir de "NVIDIA'nın sürücüleri süper" şeklinde saçma sapan bir imaja sahip olmuşlardı.

Sisteminiz nedir ve mavi ekran alıyor musunuz(özellikle VIDEO TDR ERROR olarak)

Aynı sorun bende de vardı. Oyuna girdikten sonra Alt+Tab yapmayın yaptıktan sonra bu hata geliyor. Bilgisayara format atmıştım şu anda bu sorunu almıyorum. Zaten sadece League of Legends'da oluyordu bu sorun bende.

Sistem Geri Yükleme ile sistemi eski driverin olduğu güne yükledim şimdi yeni driveri yüklemeyimmi ? Bu arada sistemim: İ5-4210H 2.90 GHZ işlemci 8GB RAM GTX 860M 2 GB ekran kartı

DDU tam olarak ne oluyor ve sürücüleri silince pc çöker diye yapamadım pek bilgim yok o konuda

Şansa bak aynı ekran kartı bende de vardı. Aynı sorun oldu. Nvidia GeForce Experience'den sürücüleri güncelleyin.

Sürücüyü silerseniz bilgisayar çökmez. Sadece kullandığınız ekran kartı süs olarak kasada durur.

Benim pc uptade yapılırken bir kere kapanmıştı sanırım düzgün kuramamış olma gibi bi ihtimal varmı ? Şuanda 355.82 driverinden önceki sürümü kullanıyorum sistem geri yükleme ile aldığım. Güncellemesini yapayımmı?

Bu arada TELEMAK Benim PC'de Acer Aspire V17 Nitro - Black Edition

Şu anda sürücüm 355.82 den bir önceki sürüm yani hata almadığım sürüm 355.82 den sonra gelecek olan driveri bekleyip yükleme yapayımmı çünkü DDU ne hiç bir fikrim yok. Dediğim yöntem ile sorunu çözebilir miyim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı