- Makaleler
- 7
Günlük kullanımda NVMe ile SATA’nın farkı hissedilmiyor ama M.2 SSD almak isterseniz NVMe tercih edin.
Ama nvme m2 de ekran kartına çok yakınKasanızın hava akışı çok kötü değilse ısınmaz.
Dosya taşımayı geçersek Windows açılımı ve oyun açılımında çok az fark var 1 saniye bile değil
Kasanızın hava akışı çok kötü değilse ısınmaz.
Dosya taşımayı geçersek Windows açılımı ve oyun açılımında çok az fark var 1 saniye bile değil.
Ama nvme m2 de ekran kartına çok yakın.
Dedikleri gibi SATA SSD ile NVMe M.2 arasında farkı hissetmen pek kolay değil. Ben NVMe M.2 kullanıyorum SATA SSD de kullandım çok abartılı bir fark hissetmedim.Ama nvme m2 de ekran kartına çok yakın
R5 3600 yeterli olurmuNormal SSD ile 100-300 mb/s ile aktarılan bir dosyayı 500-900 mb/s ile aktarabileceksiniz. Film vb. Dosyaları 3 gb/s hızında aktarabileceksiniz. Yüklenme süreleriniz kısalacak. Günlük kullanımda bir tık daha iyi. Parmağınız farenin tuşuna gittiği an klasör açılmış oluyor. Anlatılmaz yaşanır. Tabi hızlı bir SSD'den günlük kullanmda iyi bir verim elde edebilmeniz için hızlı bir işlemciye de ihtiyacınız olacaktır.
Ekran kartın 70 dereceleri geçmiyorsa sıkıntı olmaz. Kullanacağın SSD'ye göre değişirAma nvme m2 de ekran kartına çok yakın
Ama NVMe M.2'de ekran kartına çok yakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.