NVMe M.2 SSD önerisi

Bütçe
1500 , 2000
Hayırlı olsun hocam şimdiden. Bütçeniz varsa 2 Tb versiyonunu alın tam olsun, uzun yıllar kapasite sorunu çekmeyin.
hocam cihazda 1tb ssd var içi oyunla dolu 1tb da hdd var oda gırtlak dolu bunuda genel maksat amaçla kullanacağım sanırım yeterli olur zaten bütçemde kalmadı az önce ram aldım :)

hocam cihazda 1tb ssd var içi oyunla dolu 1tb da hdd var oda gırtlak dolu bunuda genel maksat amaçla kullanacağım sanırım yeterli olur zaten bütçemde kalmadı az önce ram aldım :)
2 TB depolama tam dolupsa 1 TB sizi kesmez. Bence bütçeyi zorlayıp 2 TB versiyonunu alın.

Uzun süredir uykusuzum. Ama yanlış anlamadıysam Laptopta zaten 1 TB Samsung 980 Pro M2 NVMe SSD takılı gözüküyor. Yeni aldığınız SSD için 2. M2 slotu yoksa takamazsınız. Ayrıca konuda paylaşılan KC3000 haricindeki tüm SSD’ler Samsung 980 Pro modelinden daha kötü SSD’ler. Ürünü mü değiştirmek istiyorsunuz yoksa alternatif olarak mı almak istiyorsunuz. Laptop modelinizi paylaşabilir misiniz? 2. M2 SSD girişi var mı bakalım…

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir uykusuzum. Ama yanlış anlamadıysam laptopta zaten 1 TB Samsung 980 Pro M.2 NVMe SSD takılı gözüküyor. Yeni aldığınız SSD için 2. M.2 slotu yoksa takamazsınız. Ayrıca konuda paylaşılan KC3000 haricindeki tüm SSD'ler Samsung 980 Pro modelinden daha kötü SSD'ler. Ürünü mü değiştirmek istiyorsunuz yoksa alternatif olarak mı almak istiyorsunuz. Laptop modelinizi paylaşabilir misiniz? 2. M.2 SSD girişi var mı bakalım…

Yardımcı olmak için cevap yazdım 2 SSD de sizin için uyumsuz hızları düşük dedim ama ne yazık kaile bile alınmadım ben de söyledim aynı şeyi bir nevi kullanıcı arkadaş kendisi bilir iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı