NZXT C750 vs High Power Elite series 750W

Aslan Mert

Hectopat
Makaleler
2
Selam dostlar. Herhangi bir sistem icin degil, forumdakilere daha dogru tavsiyelerde bulunabilmek icin soruyorum. İki modelin de fiyati birbirine yakin oldugu icin hangisi tercih edilmeli, bu fiyat aralığında sizin bildiğiniz daha iyi bir ürün var mi? Ayrica High Power Elite series 850W modelinin de fiyati 2.500 lira olduğundan o fiyat bandında tavsiye edilebilir bir ürün müdür? Daha iyi bir tavsiyeniz var mi? Teşekkürler, iyi sosyaller.
Nzxt 750w C750 (2.160₺) - High Power Elite Series 750w (2.100₺)- High Power Elite Series 850w(2.500₺)
@Oreki @Sir Benjamin @Andar Han.

Selam dostlar. Herhangi bir sistem icin degil, forumdakilere daha dogru tavsiyelerde bulunabilmek icin soruyorum. İki modelin de fiyati birbirine yakin oldugu icin hangisi tercih edilmeli, bu fiyat aralığında sizin bildiğiniz daha iyi bir ürün var mi? Ayrica High Power Elite series 850W modelinin de fiyati 2.500 lira olduğundan o fiyat bandında tavsiye edilebilir bir ürün müdür? Daha iyi bir tavsiyeniz var mi? Teşekkürler, iyi sosyaller.
Nzxt 750w C750 (2.160₺) - High Power Elite Series 750w (2.100₺)- High Power Elite Series 850w(2.500₺)
@Oreki @Sir Benjamin @Andar Han.

High Power kullanıyorum güzel bir marka üzmez yani NZXT hakkında bir bilgim yok ama bu piyasadaki dandik Rampage'lerden iyi olduğu kesin.

High Power Elite Bronze da alınabilir ünite. Voltaj regülasyonu iyi denilebilir. Geniş bir incelemesine denk gelmedim, sadece Rus sitelerinde iç yapı ve voltaj testlerine ulaşabildim ki iç yapı olarak NZXT C Bronze ile arasında çok da büyük bir fark yok, ikisi de benzer topolojiler kullanıyor ve eş değer kalitede modeller. 750W modeli için 60 TL fark ile NZXT C, yarı modüler olması ve daha uzun garanti süresi ile bir tık önde gibi. 850W modeli ise işi biraz daha ucuza getirmek isteyenler için gayet tercih edilebilir duruyor.

Son düzenleme:
750W Elite ile C750 arasında C750'yi seçmemek için bir neden yok, 60 TL'ye daha iyi bir tercih kesinlikle. Şu durumda Elite için C750'nin karşısına 850W'lık modeli geçebilir ki o da daha fazla güce ihtiyacınız var ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı