NZXT C850 pa, RTX 4070 Ti için uygun mu?

ne almalıyım hocam peki güç kaynağı bu nasıl olur veya bir öneriniz varmı?
Örnek olarak atıyorum.

Küçük acayip bir soket var, alacağın güç kaynağında bu olmalı.

Benim önerim yerine @Oreki verse daha iyi olur.

Örnek olarak atıyorum.

Küçük acayip bir soket var, alacağın güç kaynağında bu olmalı.
hocam tanıdıgım sahış marka takıntılı bu markayı ilk defa gördüm attığım msi iyi mi veya bu sizin attığınız markadan bir sorun yaşar mıym?

360 mm kullanıcam hocam sıvı sogutma şunu düşünüyorum
Ben sıvı soğutma düşmanıyım hiçbir zaman tavsiye etmiyorum.

Bu kule fan ile aralarında sadece 4-5 derece fark var, çekeceğin zahmete değmez.
Yok ben görünüşü için alıyorum dersen saygı duyarım.

hocam tanıdıgım sahış marka takıntılı bu markayı ilk defa gördüm attığım msi iyi mi veya bu sizin attığınız markadan bir sorun yaşar mıym?
Dediğim gibi soketi görmen adına örnek attım oreki daha iyi örnek verecektir.

Ben sıvı soğutma düşmanıyım hiçbir zaman tavsiye etmiyorum.

Bu kule fan ile aralarında sadece 4-5 derece fark var, çekeceğin zahmete değmez.
Yok ben görünüşü için alıyorum dersen saygı duyarım.

Dediğim gibi soketi görmen adına örnek attım oreki daha iyi örnek verecektir.
cevabınız için teşekkür ederim ama şuan sipariş geçmeyi düşünüyordum fakat psu konsunda kafam karıştı dediğiniz gibi dönüştürücü ile kullanmakta saçma olur attığınız marka yurt dışında bilindik bir markaymıs oreki hocamı önerirken görmüştüm bu markayı ama kararsız kaldım

psu konsunda kafam karıştı dediğiniz gibi dönüştürücü ile kullanmakta saçma olur attığınız marka yurt dışında bilindik bir markaymıs oreki hocamı önerirken görmüştüm bu markayı ama kararsız kaldım
PSU sipariş vermeden önce orekinin önerisini beklemen daha doğru olur.

Anca bakabildim pardon.

Bu bile yeterli. 850W fazla abartı kaçacak çünkü. 12VHPWR çıkışı mevcut.
7 7700x vs var o sıkıntı çıkarmazmı toplam watt olarak hocam cevabınız için teşekkür ederim bu arada yani belki ilerde yukseltirim diğer parçaları o yüzdende biraz 850w düşünüyordum

Çıkarmaz. İlerde yükseltmek için 750W yine yeterli çoğu şeye. 14900K ve 4090 türevi bileşenlere geçerim diyorsanız BFG 850W alın.
Hocam yanıtınız için çok teşekkürler bu BFG 850w ilk defa gördüm 80+ Gold sertifikası varda sıkıntı çıkartmaz degilmi hocam? Sıkıntı olmaz diyorsanız onu almayı düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı