NZXT H5 Flow RGB çalışmıyor

wmfix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba NZXT H5 Flow kasa aldım. Ancak içerisinde RGB kontrolcüsü yok, hiçbir şekilde LED'ler yanmıyor. Ön paneldeki fanların RGB özelliği var fakat RGB özellikleri çalışmıyor. Kontrol edemesem de tek renk de olsa aydınlatsın istiyorum. Işıklandırma için ayrıca kontrolcü almam şart mı? Anakartımda 4 pinli RGB kontrol girişi var, NZXT ile gelen anakart bağlantı noktası 3 pinli. Şimdiden teşekkürler desteğiniz için.

RGB modellerinde kontrolcü ile gelmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla fakat fanlar eğer sadece 3pin ise RGB özelliği yoktur düz H5 Flow olmadığına eminsiniz değil mi hocam?

RGB modellerinde kontrolcü ile gelmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla fakat fanlar eğer sadece 3pin ise RGB özelliği yoktur düz H5 Flow olmadığına eminsiniz değil mi hocam?

Düzeltiyorum hocam kusura bakmayın H5 Flow RGB modelinde kontrolcü yokmuş maalesef ek olarak NZXT kontrolcüsü almanız gerekecek.

1722685412916.png

Düzeltiyorum hocam kusura bakmayın H5 Flow RGB modelinde kontrolcü yokmuş maalesef ek olarak NZXT kontrolcüsü almanız gerekecek.

Eki Görüntüle 2272517
Hocam vakit ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. NZXT’nin RGB özelliği barındıran bir kasa satıp içine kontrolcüsünü koymaması gerçekten çok tuhaf. Satın almadan önce de kasa incelemlerinde hiçbir yerde ayrıca satın alınması gerekir diye bir inceleme/ibare görmedim. Peki hocam NZXT’ye ait 2 farklı kontrolcü buldum linklerini aşağıda iletiyorum. 1300 bandındaki ürünü alsam işimi görür mü? Farkı nedir pahalı olan üründen? Veya satın alabileceğim daha uygun fiyatlı muadil ürünler var mıdır bilginiz dahilinde? Teşekkür ederim tekrar.

Hocam vakit ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. NZXT'nin RGB özelliği barındıran bir kasa satıp içine kontrolcüsünü koymaması gerçekten çok tuhaf. Satın almadan önce de kasa incelemlerinde hiçbir yerde ayrıca satın alınması gerekir diye bir inceleme/ibare görmedim. Peki hocam NZXT'ye ait 2 farklı kontrolcü buldum linklerini aşağıda iletiyorum. 1300 bandındaki ürünü alsam işimi görür mü? Farkı nedir pahalı olan üründen? Veya satın alabileceğim daha uygun fiyatlı muadil ürünler var mıdır bilginiz dahilinde? Teşekkür ederim tekrar.

Attığınız ürünlerde fiyat farkı dışında herhangi bir fark göremedim sitesinden baktığımda da garip bir şeye rastlamadım hocam ama 1300TL olan model işinizi görecektir. Ayrıca fanlarınız için herhangi bir kontrolcü işinizi görecektir NZXT olması şart değil ama NZXT CAM uygulamasından kontrol edebileceğiniz için daha sağlıklı olabilirdi. Ya da anakartinizda 3pinli ARGB desteği varsa fanları direk olarak anakartada bağlayabilirsiniz.

Screenshot_2024-08-03-15-45-03-871-edit_com.android.chrome.jpg

Attığınız ürünlerde fiyat farkı dışında herhangi bir fark göremedim sitesinden baktığımda da garip bir şeye rastlamadım hocam ama 1300TL olan model işinizi görecektir. Ayrıca fanlarınız için herhangi bir kontrolcü işinizi görecektir NZXT olması şart değil ama NZXT CAM uygulamasından kontrol edebileceğiniz için daha sağlıklı olabilirdi. Ya da anakartinizda 3pinli ARGB desteği varsa fanları direk olarak anakartada bağlayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2272571
Anakartımda malesef 4 pinli RGB desteği var hocam. NZXT’nin 1300 lira olan ürününü aldım. Teşekkür ederim desteğiniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı