NZXT H500 vs Phanteks P350X

DeCuervo

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bayrampaşa/Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Forwarder
Kasa yenilemeyi düşünüyorum, bu iki kasa şu anki tercihlerim, soğutma benim için önemli RGB'ye takılmıyorum. Olsa da olur olmasa da. Sizin görüşlerinizi merak ettim, aydınlatın beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
H500 alıcaksanız, sıvı soğutmanız yoksa yanına fan almanız gerekecek, boş olarak çok kullanılabilir değilim görüşüm. Böyle bir durum yoksa P350X alabilirsiniz. P350X'in görünüşünü bir türlü sevemedim çok itici gelebilir mi, bir kasa geliyor bana valla.

Bunların haricinde,

Düşünebilirsiniz.

Kasa yenilemeyi düşünüyorum, bu iki kasa şu anki tercihlerim, soğutma benim için önemli RGB'ye takılmıyorum. Olsa da olur olmasa da. Sizin görüşlerinizi merak ettim, aydınlatın beni.
P350X ilk tercihim olurdu hiç NZXT kullanmadım. Bu arada ikinci yorumda ki Corsair de bir alternatif olabilir hava akışı nasıl bilmiyorum ama Corsair fanlar ile güzel olacağını düşünüyorum. Kablolaması vs. kullanıcıların cevaplayabileceği detaylar. Ben Phanteks kullanıyorum ve memnunum kalitesi iyi, hava akışı da gayet başarılı. Ekstra fan masrafını da hesaba katın birde(tabi yoksa).

Evet Corsair'in güzel duruyormuş gerçekten ama sizce de biraz eski durmuyor mu kasa? yani NZXT'nin rengi mi diyeyim artık malzemesi mi yeni duruyor eski kasalara kıyasla phanteks yine eski görünüm.. Ufak bir araştırma ile soğutmaları arasın da pek bir fark olmadığını gördüm 1-2 derece ya oynuyor ya oynamıyor.. seçenekler için çok teşekkür ediyorum ama daha fazla kafamı karıştırmak istemiyorum bu iki kasa üzerinde kalacağım.

Ben P350X kullanıyorum fakat tekrar alsam H500 alırdım malzeme kalitesi olarak çok daha sağlam. P350X'de üst fan ızgarası ve arka taraf lastik gibi. Hem NZXT'nin minimalist tasarımı hiçbir markada yok bana kalırsa.

Evet minimalistliği hoşuma gitti, hatta bana yeni fikirler verdi. Şuan maalesef ki klavyemden kasaya kadar hepsinde rgb var, NZXT kasa ile birlikte hepsini değiştirip veya kapatıp hiç ışık olmadan klasik-modern bir görüntü güzel olur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00