- Makaleler
- 13
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3
Hocam dediğin şeyin mantığını tam anlayamadım. Sıvı soğutma ML240l dediğin gibi yaparsam radyatör nasıl soğuyacak? Radyatörün arkasından minik yerden gelen havayı nasıl alacak o fanlar? Daha kötü olmaz mı? Dediğim gibi yukarıdan hava verirsem ne gibi bir sorunla karşılaşırım onun da bilgilendirmesini yapabilir misiniz? Yanlış anlamayın harbiden anlamadığım için soruyorum.
Hocam direkt olarak az da olsa temiz soğuk hava gelecek. Ki ayrıca aşağıdaki fakları alıp öne koyun dedim. Güçlü fanlar olduğundan havayı çekecektir.
Akasa S-Flow AK-FN059 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Akasa S-Flow AK-FN059 12 cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Akasa S-Flow AK-FN059 12 cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 278,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Üstten hava alırsanız direkt egzoz fandan dışarı atılacak faydası olmayacak.
Ekran kartına da hava gitmeyecek ayrıyeten.
Bu kasanın artısı altından ek fanı ve üstte 2 fan desteği olması. Bakarsanız önden gayet iyi bir şekilde hava alabiliyor.
Sizde güçlü fanlar ile önden havayı çekip kasayı havalandıracaksınız, üst ve arkadan da ısınan havayı tahliye edeceksiniz.
Son düzenleme: