NZXT H510 vs Phanteks P360A

The Tan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, artık sistemimin son parçası olan kasayı almak istiyorum. Bu üç kasada karar kıldım. Aslında P360A hem RGB hem de mesh olduğundan dolayı en mantıklı gözükeni ama NZXT H510 da estetik açıdan kafamı çeliyor. Aynı zamanda Corsair Airflow 275R de ucuz olduğu için aklımın bir ucunda. Siz hangisini önerirsiniz acaba?

Üçü de çok güzel kasalar. Aralarından H510'u öneririm şahsen. Öne iki fan eklerseniz müthiş olur. Biraz daha ışık seviyorum derseniz P360A'nın da üzeceğini düşünmüyorum. Ek olarak MSI MAG Forge ve Adata Invader model kasalara da bakabilirsiniz.

Üçü de çok güzel kasalar. Aralarından H510'u öneririm şahsen. Öne iki fan eklerseniz müthiş olur. Biraz daha ışık seviyorum derseniz P360A'nın da üzeceğini düşünmüyorum. Ek olarak MSI MAG Forge ve Adata Invader model kasalara da bakabilirsiniz.

Hocam beyaz kasa istiyorum maalesef. MSI MAG Forge masam için oldukça büyük kaçıyor. H510'un hava akışı yönünden çok eksik olduğunu duydum, acaba ne dersiniz? P360A hava akışı olarak daha öndeymiş sanırım. Vallahi ilginç; tip olarak H510, bütçe olarak 275R Airflow, RGB ve hava akışı olarak P360A daha önde. Yani gerçekten hangisini alsam karar veremedim.

H510'un hava akışı diğerleri kadar iyi değil elbet. Bu sizin için birinci öncelikse P360A almanızı öneririm, fazla pahalı gelirse 275R Airflow da güzel bir model.

H510 alacaksanız öne sıvı soğutma takacak durumunuz olmalı diğer türlü düşük seviye bileşenlerle o kasayı önermem. Seçeneklerden P360A diyorum seçenekler dışı alttakini öneririm.

H510 alacaksanız öne sıvı soğutma takacak durumunuz olmalı diğer türlü düşük seviye bileşenlerle o kasayı önermem. Seçeneklerden P360A diyorum seçenekler dışı alttakini öneririm.

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Beyaz kasa istiyorum. Sıvı soğutmayı daha sonra alabilirim. Ama dediğim gibi internette NZXT kasaların kötü hava akışı hakkında bir çok şey okudum. Şu an P360A'ya biraz daha yakın gibiyim.

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Beyaz kasa istiyorum. Sıvı soğutmayı daha sonra alabilirim. Ama dediğim gibi internette NZXT kasaların kötü hava akışı hakkında bir çok şey okudum. Şu an P360A'ya biraz daha yakın gibiyim.
Yanından ve altından hava alıyor ama mesh kasalar kadar iyi değil tabii ki. @CJack60 hocamın dediği gibi ön tarafa 240mm bir aio takarsanız çok iyi olur.

Yanından ve altından hava alıyor ama mesh kasalar kadar iyi değil tabii ki. @CJack60 hocamın dediği gibi ön tarafa 240mm bir aio takarsanız çok iyi olur.
Hocam işlemcim 10400F yani sıvı soğutma gerektirmeyen bir işlemci. Boşuna masraf yapmaya gerek yok gibi. Ben en iyisi P360A'ya yöneliyim. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı