NZXT H6 Flow fanları nasıl kontrol edilir?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, yeni topladığım sistem için bu kasayı almayı düşünüyorum. Güzel kasaya benziyor ancak biraz araştırdığımda kasa fanlarının bağlantıları vs. sıkıntı oluyor denmiş. Çoğu kasanın aksine bu kasanın içinden ön fanlar için hub çıkmıyor. Ekstra almak gerekiyor fan hub. Ekstra alsanız bile 3 tane fan bağlanıyor sadece ki bu üçü zaten öndeki 3 fan olacak. Ancak bende bir de arka taraf için 1 adet fan daha var. Yani toplam 4 tane fan var bende. Eğer bu kasayı alsam 4 fan bağlarken sıkıntı yaşar mıyım? 4 fanı da birbirine bağladıktan sonra (daisychain deniyor sanırım) bu şekilde anakarta bağlayabilir miyim? Bu şekilde 4 fanın da RGB'sini senkronize şekilde kontrol edebilecek miyim?
Kasayı kullananlar ya da bilgisi olanlar var mıdır?
Kasayı önerir misiniz ya da bu fiyat civarında başka öneriniz olur mu?

Tüm fanları birbirine takıp anakarttan kontrol edebilirsiniz, anakartın ARGB desteklemesi gerekir.
Anakart ARGB destekliyor onda sıkıntı yok ancak yabancı forumlara, videolara falan baktım birçok kişi kasanın fan sistemi sıkıntı vs. demiş. Bu kadar kolaysa neden öyle deniyor orayı çözemedim :D İnsanlar daha çok hub olmayışını kastediyor olabilir demek ki.

Tüm fanları birbirine takıp anakarttan kontrol edebilirsiniz, anakartın ARGB desteklemesi gerekir.
Peki tüm fanları birbirine takıp anakarta bağladığımız zaman, takacağımız fanların bir limiti var mı? Mesela en fazla kaç tane fanı bu şekilde takabiliriz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı