NZXT H7 Flow alınır mı?

585923

Decapat
NZXT H7 Flow almak istiyorum. RTX 4070 Ti Super var, alınırsa yanına bir de 6 adet fan lazım. RGB gerek yok, 1 tane tekli çıkış 2 çift çıkış 360 3'lü giriş. Girişler alttan ve sağdan alırsam çıkışı 2 yerinde 3 mü yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır fanlı,fan ışık ve hız kontrolcülü, tüm hava girişleri filtreli, camı, sacı ve filtreleri standart üzeri kalın, işçilik çok iyi (made in USA, çin değil Amerika'da üretilmiş) ve kullanmakta olduğum Montech King 95 Pro modelini (fansız pro olmayanını alıp fanları sonradan tamamladım) tavsiye ederim;
Benim kasa (RTX 4070 TI SUPER kullanıyorum, sıvı soğutma NZXT KRAKEN ELİTE 360):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fikir vermesi için fansız ve kontrolcüsüz King 95 incelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hazır fanlı, fan ışık ve hız kontrolcülü, tüm hava girişleri filtreli, camı, sacı ve filtreleri standart üzeri kalın, işçilik çok iyi (made in USA, Çin değil Amerika'da üretilmiş) ve kullanmakta olduğum montech king 95 Pro modelini (fansız Pro olmayanını alıp fanları sonradan tamamladım) tavsiye ederim;
Benim kasa (RTX 4070 Ti Super kullanıyorum, sıvı soğutma NZXT Kraken Elite 360):

Fikir vermesi için fansız ve kontrolcüsüz king 95 incelemesi:

Hocam bu kasalarda ayrı toz filtresi olmadığı için h9'a karar verdim ama montech için emin olamadım önü mesh filtremi ayrı var mı sitede büyümüyor sizde var mı?

Hocam bu kasalarda ayrı toz filtresi olmadığı için h9'a karar verdim ama montech için emin olamadım önü mesh filtremi ayrı var mı sitede büyümüyor sizde var mı?
Evet, var, ön cam çıkıp mesh panel takılıyor ve yan fan yeri menteşeli, o öne takılıyor. Boşalan yan fan yerine de yine arkasındaki gizli fan yeri ortaya çıkıyor. Yabancı incelemelerde ayrıntılı gösteriyor kasanın kabiliyetini. Ben de H9 alacaktım, Montech ülkemize girince ona yöneldim. Kalite ve işlevde Montech çok çok önde.

Hızlı hızlı oynatabilirsin:

Evet, var, ön cam çıkıp mesh panel takılıyor ve yan fan yeri menteşeli, o öne takılıyor. Boşalan yan fan yerine de yine arkasındaki gizli fan yeri ortaya çıkıyor. Yabancı incelemelerde ayrıntılı gösteriyor kasanın kabiliyetini. Ben de H9 alacaktım, montech ülkemize girince ona yöneldim. Kalite ve işlevde montech çok çok önde.

Evet, var, ön cam çıkıp mesh panel takılıyor ve yan fan yeri menteşeli, o öne takılıyor. Boşalan yan fan yerine de yine arkasındaki gizli fan yeri ortaya çıkıyor. Yabancı incelemelerde ayrıntılı gösteriyor kasanın kabiliyetini. Ben de H9 alacaktım, montech ülkemize girince ona yöneldim. Kalite ve işlevde montech çok çok önde.

Hocam sadece mesh panel bana yetersiz kalıyor toz filtresi olarak evin bir köşesinde olacak setup ve tozlu bir kısım h9'a mesh panelin arkasına filtrede koymuşlar h7'yi bugin yakından inceledim içi bile biraz tozluydu çalışmadığı halde.

Hocam sadece mesh panel bana yetersiz kalıyor toz filtresi olarak evin bir köşesinde olacak setup ve tozlu bir kısım h9'a mesh panelin arkasına filtrede koymuşlar h7'yi bugin yakından inceledim içi bile biraz tozluydu çalışmadığı halde.

Hocam farz edelim montech aldım buna ne sıvı soğutucu önerirsiniz kasayla uyumlu.

Evet, var, ön cam çıkıp mesh panel takılıyor ve yan fan yeri menteşeli, o öne takılıyor. Boşalan yan fan yerine de yine arkasındaki gizli fan yeri ortaya çıkıyor. Yabancı incelemelerde ayrıntılı gösteriyor kasanın kabiliyetini. Ben de H9 alacaktım, Montech ülkemize girince ona yöneldim. Kalite ve işlevde Montech çok çok önde.

Hocam selamlar. King 95 Pro - Beyaz modelini almak istiyorum bu markanın. Bir kaç konuda sizin mesajınızı gördüm, konu sahibinin de müsaadesiyle buradan sorayım dedim. Şu an 8.000₺ olarak peşin fiyatına 3x taksit ile alabiliyorum. Sizce değer mi? Teşekkür ederim.

Hocam selamlar. King 95 Pro - Beyaz modelini almak istiyorum bu markanın. Bir kaç konuda sizin mesajınızı gördüm, konu sahibinin de müsaadesiyle buradan sorayım dedim. Şu an 8.000₺ olarak peşin fiyatına 3x taksit ile alabiliyorum. Sizce değer mi? Teşekkür ederim.
Çok uygun fiyatı, normalde 10 bin TL civarıydı diye biliyorum.

Çok uygun fiyatı, normalde 10 bin TL civarıydı diye biliyorum.

Valla hocam gerçekten çok beğendim kasayı. Sizin de kullandığınızı görünce sormak istedim. Benim için şu an kasanın tek eksisi dikey ekran kartı kiti çıkmaması. Fakat muhtemelen çoğu marka uyumlu olacaktır. Zaten şimdilik dikey olarak kullanmayacağım. MSI MAG Pano 100R PZ ile Montech King 95 Pro arasında kaldım 2 gündür. Yüksek ihtimalle tercihimi Montech markasından yana kullanacağım ve birazdan sipariş geçeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı