NZXT Kasaları hakkında soru cevap

Floki34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilen arkadaşlar vardır belki fakat bilmeyen arkadaşlar için belirtiyim çok yakında 20-25 ekim gibi ( belki biraz daha gecikme olabilir ).
Bilgisayar ve bileşenlerinin satıldığı bir site kuruyoruz şuan ürün ekleme ve fiyat düzenleme kısmındayız.
Bir çok zaten ekran kartı vesaire çok ucuza sizler için getiriyoruz sitede 2 çeşit ürün grubu olucak yurtdışı ve yurtiçi olmak üzere yurtdışı yavaş kargo hızlı kargo ikiye ayrılıyor yavaş kargo 7-15 gün hızlı kargo 2-5 gün arası olarak.

Şimdi arkadaşlar ekran kartları fiyatlarını girdik şimdi ise çok yoğun istek olduğu için özel kasalar'ı ve özel soğutma sistemlerini eklemeyi düşünüyoruz fakat malum yurtdışından getirileceği için kasalarında ağırlığı fazla olduğu için fiyatlar birazcık artıyor bir paylaşıp görüşlerinizi öğrenmek istedim.
1.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopatta gördüğüm kadarıyle herkes en fazla 350tl veriyor bir kasaya, kasa cidden çok hoş ve parası olan düşünmeden alır çünkü Türkiyede başka satan yok. Daha ucuza en azından 500-600tl seviyesinde modeller getirseniz iyi olur.

İlk yazınızı gördüğüm zaman pek inandırıcı gelmemişti. Ama görüyorum ki sürekli bir çalışma içerisindesiniz ve herhalde bu çalışma boşuna değildir. Kendi adıma şunu söyleyebilirim. Modüler ve estetik açıdan güzel kasalara bakıyorum. Örneğin Thermaltake V51. 550 lira civarlarındaydı ben bakarken. Bugün 700 lira civarına gelmiş dolar etkisiyle. Kullanımını beğendiğim için bütçemi zorlamaya çalışıyordum. Fakat bir kasaya bu kadar parayı sadece hobisi bilgisayar olan (başka ekstra bir harcaması olmayan) yada çok parası olan insanlar verebilir diye düşünüyorum. Ülkemizde ki çoğu insan zaten kısıtlı imkanlarıyla iyi bir bilgisayar toparlamaya çalışıyor ve bu yüzden en ucuz bulduğu kasayı almak zorunda kalıyor. Sonra da ısınma sorunları vs. vs. Gerçekten çok güzel kasa fakat bihayli pahalı.

NZXT H440 ile NZXT S340 en beğendiğim iki kasa. S340 vergi,kargo dahil 130-140 dolar civarında Amazon'dan alınabiliyor. Zaten kargo fiyatı çok olmasa(50 Dolar) baya rağbet görecek. Kargo olmasa 200-300 civarına gelecek. İyi bir kasa almak isteyen bu fiyatları veriyor ülkemizde de. Bunun hobiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Siz bu durumu nasıl halledeceksiniz merak ediyorum.

Ben NZXT H440 Kırmızı-Siyah modelini getirirseniz alırım fakat çok ince bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Eğer biz size parayı yatırdıktan sonra siz yurt dışından ürünü sipariş geçecekseniz ve 10-20 gün arası ben bekleyeceksem kendim amazondan almayı tercih ederim. Mesela Noctis modeline baktığım zaman amazonda 850 TL'ye kargosu ve vergisi dahil alabiliyorum. Fakat Noctis 450 stoklarınızda olacaksa ve ben sipariş geçtikten 3-5 gün içerisinde normal türkiye kargoları ile elime geçecekse yazdığınız fiyat makul olabilir. Fakat yukarıda da belirttiğim gibi eğer ben ürünü 10-20 gün bekleyeceksem daha ucuza kendim amazondan almayı yeğlerim.

123.jpg

Bişey sorucam da NZXT Noctis 450 en çok istediğim kasalardan bi tanesi. Amazondan bakınca vergiler dahil 815 TL ye geliyor. Burda 940 TL. İndirim olacak mı ?

Arkadaşlara katılıyorum, eğer işiniz bir NZXT ithalatçısı olmak değilde sipariş vermek ise bir anlamı kalmıyor aracı olmanın. Garanti de veremezsiniz zaten kasa gibi unsurlar genelde sıkıntılı olmadığı için amazon tercih edilecektir. Hadi kasa neyse de yapacağınız iş aracılık yapmak ise ekran kartı gibi unsurlar da Türkiye pazarından daha uygun fiyat vereceğinizi varsayıyorum, garantiyi nasıl sağlayacaksınız?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı