NZXT Kraken X53ve Commander G33 uyumlu mu?

Alcatraz Tetik

Hectopat
Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Tarihçi
Merhaba, NZXT Kraken X53 sıvı soğutma alacağım. Ancak defalarca araştırmama rağmen sıvı soğutucunun “yüksekliği” kasama uyumlu olup olmadığını anlayamadım.

Kasamın üst kısmı 240‘lık radyatör desteklemekte ancak yükseklikten dolayı RAM'lere veya Anakarta değer mi emin olamadım.

Sıvı soğutucuyu kasanın önüne takma gibi bir şansım yok çünkü öndeki fanlar 200 mm olduğundan üst kısma takamam.

• RAM: XPG Spectrix D60G 3200MHz CL16.
  • Anakart: ASUS ROG B550 F GAMING Wi-Fi
  • Kasa: Thermaltake Commander G33 TG

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kasanın sitesinde şunu gördüm.
s1.PNG

Buradaki soğutucu Water 3.0 240 ARGB Sync olarak linkteki kullanılmış ve boyutlarına baktığında. Birde x53'ün boyutlarına baktığında kasana sorunsuz şekilde sığacağını düşünüyorum.

Hocam, @Mert Şahan İLHAN sıvı soğutma uydu teşekkürler.
Hocam merhaba, ben de aynı kasayı kullanıyorum bana da yardımcı olabilir misin?
Kasa 280mm radyotör destekliyor mu bunu tam anlamadım ama EVGA CLC 280 almayı düşünüyorum.

RAM : GSKILL Ripjaws V 2x8GB
ANAKART : MSI B550M A PRO
Kasa aynı zaten:)
@Mert Şahan İLHAN sen de yardımcı olabilirsen sevinirim.

Hocam merhaba, ben de aynı kasayı kullanıyorum bana da yardımcı olabilir misin?
Kasa 280mm radyotör destekliyor mu bunu tam anlamadım ama EVGA CLC 280 almayı düşünüyorum.

RAM : GSKILL Ripjaws V 2x8GB
ANAKART : MSI B550M A PRO
Kasa aynı zaten:)
@Mert Şahan İLHAN sen de yardımcı olabilirsen sevinirim.
Kasanın üst tarafı desteklemiyor. Ön kısmı destekliyor. Ön kısmına radyatörü yerleştirirsin, önden cikarttigin fanları da içeriye hava alıcak şekilde koyabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı