NZXT Kraken X72 NanoKatalog’dan alınır mı?

Sosyaldeki arkadaş Nanokatalog'dan aldığı ürün kendisine arızalı gelmesine rağmen ürünü garanti kapsamında saymadıklarını söylüyor. Yani Nanokatalog önermiyorum.

Bunu alabilirsiniz. Nanokatalog o ürünü getirme süresi çok uzun sürüyor. Ayrıca iptal ederseniz 10 iş günü yani 2 hafta paranızı da alamıyorsunuz. Hala bekliyorum ben mesela.
Bu markaları düşünmüyorum maalesef arkadaşlar...Özellikle Kraken x62 02 yada x72 arıyorum 6 sene TR garantili sıfır.

O para verilmez o modele. 1000TL civarıydı resmen dolandırıcılık yani 1500TL gibi rakamlar.
Karar sizin, sabrınız varsa böyle bir maceraya atılabilirsiniz, ürün gelir ama süresi belli değil. 1 ay sonra size tedarik edemedik gibi bir şey de söyleyebilirler. Sabrınıza güveniyorsanız buyrun.

O para verilmez o modele. 1000TL civarıydı resmen dolandırıcılık yani 1500TL gibi rakamlar.
Karar sizin, sabrınız varsa böyle bir maceraya atılabilirsiniz, ürün gelir ama süresi belli değil. 1 ay sonra size tedarik edemedik gibi bir şey de söyleyebilirler. Sabrınıza güveniyorsanız buyrun.
O siteden almayı düşünmüyorum farklı bir TR sitesinden arıyorum güvenilir garantili...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı