- Makaleler
- 2
Hepsiburada'da satılıyorsa alalım yahu benceTestlerini incelemen lazımAma inceleme videosunda performansı iyiydi.
Hepsiburada'da satılıyorsa alalım yahu benceTestlerini incelemen lazımAma inceleme videosunda performansı iyiydi.
MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu FiyatıMSI Core Frozr XL Gaming İşlemci Soğutucusu E32-0802070-A87 - Nanokatalog
Bu da iyi bir soğutucudur.
Böyle bir kombinasyon da olabilir.MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu Fiyatı
Normal L versiyonu gayet başarılı çok fazla video izledim aradaki fiyat farkına değmediği gibi 2.fanı kendin alıp takıp daha yüksek performansa ulaşabiliyorsun,ayrıca XL modeli RAM üzerine geldiği için tek fan yukarıda kalıyor. Fiyat olarakta daha iyi.
MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu Fiyatı
Anlaşıldı ilk önce Dark Rock Pro 4 stokta mı diye soralım. Olmassa Dark Rock Pro 3 oda olmassa MSI Core Frozr XL.Böyle bir kombinasyon da olabilir.
Dark Rock Pro 3 VS MSI Core Frozr XL *MSI Promo*
Dark Rock Pro 4, 3’ten ortalama 3 derece daha iyi sonuç verir. @FrontPage. ’nin önerdiği gibi de alınabilir.
Hocam Ejderya birde RGB olması yeter değil mi?Almanca yok maalesef yaAçıkcası ülkemizde siteler ve mağazalardan alınabilecek en iyi f/p ürün olabileceğini düşünüyoru core frozer'ın. Keşke yurtdışındaki kadar geniş ürün satan mağazalar olsa o zaman ben de dark rock alırdım ama MSI gerçekten başarılı iş çkıarmış bu fanlarda.
Kasa zaten uzay mekiği o yeter bana
Senin işlemci iyi. Sadece oyun oynuyorsan güncelle derim.Kasa zaten uzay mekiği o yeter bana![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.