NZXT M22 VS. Be Quiet! Dark Rock Pro 4

MSI Core Frozr L Oyuncu İşlemci Soğutucusu Fiyatı

Normal L versiyonu gayet başarılı çok fazla video izledim aradaki fiyat farkına değmediği gibi 2.fanı kendin alıp takıp daha yüksek performansa ulaşabiliyorsun,ayrıca XL modeli RAM üzerine geldiği için tek fan yukarıda kalıyor. Fiyat olarakta daha iyi.

Dark rock başarılı aslında parası varsa ona yönelebilir.

Normal L versiyonu gayet başarılı çok fazla video izledim aradaki fiyat farkına değmediği gibi 2.fanı kendin alıp takıp daha yüksek performansa ulaşabiliyorsun,ayrıca XL modeli RAM üzerine geldiği için tek fan yukarıda kalıyor. Fiyat olarakta daha iyi.

Böyle bir kombinasyon da olabilir.

Dark Rock Pro 3 VS MSI Core Frozr XL *MSI Promo*

Dark Rock Pro 4, 3’ten ortalama 3 derece daha iyi sonuç verir. @FrontPage. ’nin önerdiği gibi de alınabilir.

Almanca yok maalesef ya :D Açıkcası ülkemizde siteler ve mağazalardan alınabilecek en iyi f/p ürün olabileceğini düşünüyoru core frozer'ın. Keşke yurtdışındaki kadar geniş ürün satan mağazalar olsa o zaman ben de dark rock alırdım ama MSI gerçekten başarılı iş çkıarmış bu fanlarda.
Stokta yoksa bile beklenebilir ya 2-3 hafta dayanırsın sonuçta de mi? :D

Almanca yok maalesef ya :D Açıkcası ülkemizde siteler ve mağazalardan alınabilecek en iyi f/p ürün olabileceğini düşünüyoru core frozer'ın. Keşke yurtdışındaki kadar geniş ürün satan mağazalar olsa o zaman ben de dark rock alırdım ama MSI gerçekten başarılı iş çkıarmış bu fanlarda.
Hocam Ejderya birde RGB olması yeter değil mi? :ıslık:

89c7e139-7a24-4c15-b55a-40704351ed08.jpg

Güzel durmuyor mu sence de? :D Ev de olsam fana zoom lu foto vardı onu atardım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı