NZXT NP-C750M PSU Özellikleri

Ortalama değil aslında, ortalamanın üzerinde.

3060 Ti-3070 sistemlerde kullanılabilir.

6900 XT için kullanacağım. Bir sorun olur mu? Daha önce FSP Hydro G 750 ile kullanıyordum. Sorun olmadı. Bunda 2 CPU 3 PCI girişi olduğu için hoşuma gitti. Tam istediğim. O yüzden almak istedim.

Seasonic üretiyormuş bir de bunu. Baya kaliteli bu da demek ki.

Garanti 2 sene mi oluyor? Kimisi 2 kimisi 10 sene diyor da.
2 yıllık garanti Türkiye'den aldığınız yeri kapsıyor. Kalan 8 yıl ise global garantidir ve NZXT tarafından yürütülür.

Seasonic üretiyormuş bir de bunu. Baya kaliteli bu da demek ki.
Seasonic ürettiği için kaliteli değil, model iyi üretildiği için kaliteli. Yoksa Seasonic'in de kötü PSU modelleri var.

2 yıllık garanti Türkiye'den aldığınız yeri kapsıyor. Kalan 8 yıl ise global garantidir ve NZXT tarafından yürütülür.

Globalde nasıl işliyor acaba? Göndermesi, gelmesi vs? Bilgin var mı?

Seasonic ürettiği için kaliteli değil, model iyi üretildiği için kaliteli. Yoksa Seasonic'in de kötü PSU modelleri var.

Tabi orası öyle her firmanın kötü ürünü olabilir de sonuçta kendini kanıtlamış bir firma. Çoğu kişi iyi yorum bırakır bu isme.

Globalde nasıl işliyor acaba? Göndermesi, gelmesi vs? Bilgin var mı?
2 yıllık TR garantiniz bitti ve ürününüzle ilgili x bir durum oluştu diyelim. Bu aşamada NZXT ile iletişime geçerek garanti kapsamında yardım alıyorsunuz. Forumda Corsair ile bu tarz iletişimler kurmuş üyeler vardı. Süreç benzer şekilde işliyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı