NZXT S340 Kasaya GTX 1080 TI sığar mı?

Semih Demir

Kilopat
Makaleler
7
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. NZXT S340 kasam var, bugün yarın siparişini vereceğim iki karttan birisini kesinleşince alıyorum.
1- ASUS STRIX ROG GTX 1080
2- MSI GTX 1080 Ti FOUNDERS EDITION

2. kart referans tasarım biliyorsunuz, 1. kartta özel soğutmalı 3 fanlı olan kart. Belki de Asus Strix Rog 1080'i alabilirim, bu kasama sığar mı acaba? Daha önce ekran kartı montajı yapmadım çünkü bu yüzden soruyorum.

Asus Strix Rog aldım arkadaşlar. 3 güne gelecek.

Rahatlıkla sığar, radyatör ile 33.4 CM radyatörsüz 36.4 CM yazıyor.
Adsız.jpg

ASUS STRIX ROG GTX 1080 : 29.8 CM
MSI GTX 1080 Ti FOUNDERS EDITION : 26.6 CM

Nzxt S340 building yaz. Çıkan videoları izle.
Onlara bakmıştım aslında. Çoğunluğu elite build olarak geçiyordu, bir de senin dediğin gibi aratayım.
Ek ilave olarak @Jira ve @FantastikTürk dostlarım, ben mesela şuan sistemimde X marka SSD kullanıyorum. Canım sıkıldı daha yüksek kapasiteli ve daha iyi bir SAMSUNG 850 EVO 500GB ile değiştirmek istiyorum, önceki SSD'yi çıkartıp aynı şekilde yenisini mi takmalıyım, portlarda bir değişiklik yok değil mi marka farkından dolayı? Peki öyle olacaksa eski SSD'de bulunan Windows'u nasıl yenisine atacağım? Oyunlar ve arşivlerim olsun bunları yeni SSD'ye takmadan nasıl geçirebilirim? Ve bu yeni M.2 SSD'ler var (yanlışım varsa düzeltin) anakarta takılan Technopat incelemesini de yapmıştı zaten. İlerleyen zamanlarda ikisinden birini sistemime ekleyeceğim, şuan gayet yeterli. Ama her anakarta eklenebiliyor mu acaba?
2. Sorum bağışlayın merakımdan sırf, çok havalı TridentZ RGB RAM'ler var, bu RAM'ler de her anakarta uyumlu olur mu? 5 yıl önce toplanan bir PC değil tabii ki mesela 2016 yılında toplanmış üst segment bir toplama sistemin anakartına uyumluluk sağlar mı?

Anakartınız modelini atar mısınız? Çoğu yeni anakart da bu özellik bulunuyor. Önceki SSD'yi çıkarmaya gerek yok. Yeni aldığınız SSD'yi Diğer SSD yuvasına takarsınız. Portlarda bir değişiklik yok.
Diğer bir SSD'ye geçirmek istiyorsan arşivlerini, oyunlarını falan bu rehberi izle. Verileri Kaybetmeden SSD'ye Terfi Rehberi - Technopat

DDR4 ise uyumlu olur. Yinede o belleklerin linklerini atarsanız bakabilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı