NZXT S340 vs Zalman Z11 NEO

Ya ilk başta bende öyle planlamıştım eğer NZXT S340 alırsam diye ama üstü siyahmış beyazda da o çok üzdü beni.

Kırmızı al bence. Sistemi de kırmızı renklerde toplarsın bir de kırmızı sleeve ile mükemmel olur. Beyaz alırsan sistemi beyaz renklere uydurmak zor olur.

NZXT de bir beğendiğim kasa H440'dır. Ama fiyatı nedeniyle Zalman Z11 Neo aldım, resimlerde çok içime sinmemişti ama şimdi yanıbaşımda içime acayip sinmiş vaziyette bana bakıyor.

Aynı kasayı kullanıyoruz, belki biliyorsunuzdur diye sormak istiyorum. Benim daha kasa yeni, masaüstünde kullanıyorum aşağılara koymadım tozlanmasın diye. Ama üst ızgaralarının arası bildiğin açık, orası için içeriye ne bileyim bi toz filtresi gibi bir seçeneğimiz var mı kapasam içeriden.
Bir de ön aksam nasıl çıkacak ya, ön taraftaki fan filtresi çıkmış içeride kıpırdıyor yerine oturtmak istiyorum da.

Bende böyle bir konu açtım Z11 Plus düşünüyordum ve Corsair Spec-02. Şimdi bu kasayı da gördüm açıkcası çok tatlı ama bu kasaya, MSI Gaming M5 Anakart, Gtx 1070-1080 rahat sığıyor mu acaba? Bu kasadan da iş çıkmazsa son olarak Corsair Spec-02 ve ya Z11 Plus arasından birini seçeceğim...

Rahatlıkla sığar. Tavsiye ederim bu kasayı.

Hocam olursa coraxalpha adlı internet sitesinden düşünüyorum. Orada ise sadece beyaz ile siyah var.

Hocam olursa coraxalpha adlı internet sitesinden düşünüyorum. Orada ise sadece beyaz ile siyah var.

Msi bir anakart-ekran kartı sisteme olur mu bu şimdi diyordum bende Ahaha hocam bir mail atayım ben bilgilendiririm sizi de geri dönüş olursa

Corsair Spec-03 almıştım ben aslında, ama CM Hyper 212 Evo sığmadı içine diye Zalman Z11 Neo'ya döndüm. CM CPU Soğutucu cama değiyormuş Corsair Spec'lerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…