NZXT S340 vs Zalman Z11 NEO

Corsair Spec-03 almıştım ben aslında, ama CM Hyper 212 Evo sığmadı içine diye Zalman Z11 Neo'ya döndüm. CM CPU Soğutucu cama değiyormuş Corsair Spec'lerde.

Açıkcası pek O.C. işine girmeyeceğım için tek modül sıvı soğutma almayı planlıyorum. (Corsair 120sv). 1-2 yıl sonra artık durumlara göre bakarız yoksa inanın kasa konusunda çok zor karar veriyorum. Çok tehlikeli bir durum bu ahaha :) Sanırım NZXT'yi Amazon'dan da getirtebilirim 250-300 TL'ye geliyor. Ama işte sağlam gelir mi biraz o içime kurt düşürdü.
 
Aynı kasayı kullanıyoruz, belki biliyorsunuzdur diye sormak istiyorum. Benim daha kasa yeni, masaüstünde kullanıyorum aşağılara koymadım tozlanmasın diye. Ama üst ızgaralarının arası bildiğin açık, orası için içeriye ne bileyim bi toz filtresi gibi bir seçeneğimiz var mı kapasam içeriden.
Bir de ön aksam nasıl çıkacak ya, ön taraftaki fan filtresi çıkmış içeride kıpırdıyor yerine oturtmak istiyorum da.
Alttaki delikten elini sok ve kaldırarak çek. Tık diye atacak zaten. Ben daha kutuda çıkartırken oralardan tuttum, lak diye geliverdiler. Daha bismillah ilk çıkartırken yamultacaktım malzemeyi. Neyse ki yanımda arkadaş vardı, oda alttan tutuyordu kasayı. :D

Ek olarak üst taraftan toz almıyor kasa, nedendir bilinmez ama toz almıyor üstten benim kasa.
 
Kırmızı-Siyah modeli
ce:$74.99 - 225 TL.
[TBODY] [/TBODY]

Buna biraz vergi gelecek, biraz bekleme süresi. 350'yi geçmeyecektir. Tahminim.
 
NZXT S340 - Kasa - Tüm Ürünler
site ile iletişime geçin bence ne zaman gelecek diye fiyat olarak zaten amazondan da 300 TL ye yakınsa bence riske girmeyin derim. ben noctis 450 aldım bugün elime ulaştı gayet sağlam geldi hem kırık VS. olsaydı site anlaşmalı kargo ile bedava geri gönderip yenisini vereceklerdi...

ha bu arada site yi arayıp indirim talep edebiliyorsunuz ben talep ettim 30TL indirim yaptılar kapıda ödeme ile site reklamı anlaşılmasın ama çok memnun kaldım neden tavsiye etmeyeyim?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı