Kasam Phanteks P350X.
Ön tarafta 31.5cm kadar 280mm radyatör desteği mevcut.
H115I RGB Platinium 31.5cm üzerinde bir boyuta sahip olduğu için seçeneklerimin dışında kalıyor.
NZXT X62 tam 31.5cm ve kasama uyumlu.
NZXT X62 - Corsair H100I RGB Platinium modelleri arasında bir seçim yapacağım. Hangisini öneriyorsunuz?
Çok teşekkürler hepinize ,
Klavye, mouse, ram gibi sistem bileşenlerim Corsair olduğu için ICUE yazılımı yazılımı üzerinden hepsini kontrol edebiliyordum.
Fakat NZXT CAM yazılımını kabullenmem gerekecek sanırım
Evet doğru söylüyorsunuz. Noctua kalitesi tartışılmaz ve uzun ömürlü olacağından şüphem yok.
Fakat hava soğutmalara görsel açıdan pek olumlu bakmıyorum.
Evet doğru söylüyorsunuz. Noctua kalitesi tartışılmaz ve uzun ömürlü olacağından şüphem yok.
Fakat hava soğutmalara görsel açıdan pek olumlu bakmıyorum.
İkisi de değil. Ben karşılaştırmalarına bakarak Arctic Liquid Freezer II 240mm aldım. Size de 280mm olanını tavsiye ederim. Burda genelde önerilmeyi unutulan bir soğutma fakat incelemelerine bakarsanız ikilemde kaldığınız ürünleri pek çok noktada geçtiğini göreceksiniz.
Hani derler ya ah dolar ah nedir bu yükselişin insanın cebini yakan dolar X62 fiyatı yanlış değilsem 1200 lira ile 1300 lira arasında çok pahalı noctua NH D14 şu an gözü kapalı alınabilir bir soğutucu eğer 1000 lira ya bulunuyorsa alınabilir.
Şu an baktım uygun fiyata noctua NH D14 fiyatı 645 lira.