O hiç yazmıyor

Dursun Papi

Hectopat
Merhaba, kısa bir özet geçeyim. 2 hafta önce ablam dövme yaptırmaya gitti, ben eşlik ettim. Onu beklediğim esnada bir kız geldi. Merdivenin kenarına oturdu ben de oradaydım. Neyse dövme için mi geldiniz diye bir konu açtım ve sohbet etmeye başladık. 1 saate yakın konuştuk o sırada ben Instagram'dan ekledim. Dövmem bitince atarım vs dedi. O günden sonra dövme hakkında Instagram'dan konuştuk ama asıl mevzu hep ben yazıyorum. Aşık değilim ancak tanışmak isteyebileceğim bir insan. Sizce nasıl en azından dışarıda oturmaya davet ederim? Dediğim gibi ben yazmazsam asla yazmıyor ve ben artık yazmayı bıraktım. Sevgili olmasak bile sohbet etmek bu kadar zor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani sonuç olarak sevgili değilsiniz, asıl soru konuşma tarzınız nasıldı? Flört gibi değil de daha çok arkadaş canlısı tarzı yaklaştıysanız, normal karşılarım açıkçası. Konuşurken biraz flörtöz şekilde konuşun (dövmen güzelmiş, yaşına göre çok gençsin vs. gibi iltifatlar olabilir) ha yok ben arkadaş canlısı değil, tam da dediğiniz gibi yaklaştım dediyseniz, kısa sürede konuştuğunuz fırsatta dışarıda oturmaya davet edin. Mesajla olacak iş değil gibi, istemezse reddeder zaten kısa sürede.

Merhaba, kısa bir özet geçeyim. 2 hafta önce ablam dövme yaptırmaya gitti, ben eşlik ettim. Onu beklediğim esnada bir kız geldi. Merdivenin kenarına oturdu ben de oradaydım. Neyse dövme için mi geldiniz diye bir konu açtım ve sohbet etmeye başladık. 1 saate yakın konuştuk o sırada ben Instagram'dan ekledim. Dövmem bitince atarım vs dedi. O günden sonra dövme hakkında Instagram'dan konuştuk ama asıl mevzu hep ben yazıyorum. Aşık değilim ancak tanışmak isteyebileceğim bir insan. Sizce nasıl en azından dışarıda oturmaya davet ederim? Dediğim gibi ben yazmazsam asla yazmıyor ve ben artık yazmayı bıraktım. Sevgili olmasak bile sohbet etmek bu kadar zor mu?

Flörtöz konuş sonra da olmazsa bırak.

Niye düşünsün? Reddedilme korkusuna kılıf arıyorsun.

Niye düşünsün canım, kızla konuşmadınız mı? Ee? Et davet et işte, istemezse reddeder olur biter.
Bugun yine sohbet başlattım,çok sinirliyim şu anda sonra konuşalım mı dedi.Olur tabi müsait olunca yaz ama merak ettim dedim.O yüzden buluşmaya gelmedi bile konu.Ha şimdi bana hiç dönmezse zaten olay bitmiştir bence :)

Bugün yine sohbet başlattım, çok sinirliyim şu anda sonra konuşalım mı dedi. Olur tabii müsait olunca yaz ama merak ettim dedim. O yüzden buluşmaya gelmedi bile konu. Ha şimdi bana hiç dönmezse zaten olay bitmiştir bence :)

Olabilir yavaş yavaş, emek vere vere. Olmazsa, olmaz. Dönmesini bekleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı