O kıza dönmeli miyim?

Lord_Gamer34

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, daha bugün onu gördüm. Çok güzel gördüm. Benim bu kızla sanal olarak bir aram oldu. Bayağı samimiydik falan ama bir süre sonra kavga edip küstük veya konuşmadık bir süre.

3 ayın ardından ben döndüm özür falan diledim. "Bana hala sinirli misin?" diye sordum. Hayır dedi. Nasılsın iyi misin falan filan derken bu kız mesajımı direk görüyordu ve dönüyordu. Mesajıma kalp bıraktı. Fazla konuşası yok gibiydi ama uzun süre aktif falan, ben yazınca direkt görüyor dönüyor. Sonra burada tekrar konuşmadık falan.
Bundan 5 ay sonra ise beni gördü ve görür görmez "aa (ismim)!" dedi arkadaşları falan direkt benim tarafa baktılar.

Ben bu kızı halen çok seviyorum. Bir ara 3 kez işyerimin önünden geçti dolandı geldi dolandı geldi.

Daha bugün gördüm işyerimin önünden geçti bir arkadaşıyla çok güzel giyinmişti. Daha önce hiç bu kadar güzel görmedim. Saçları falan düştüm zaten orada tekrar ona. Dün ben simsiyah giyinmiştim beni gördü o gün o bembeyazdı (o günde yeni işyerimi öğrendi zaten). Bugün de simsiyah giyinmişti. Arkadaşıyla giderken aniden arkasına döndü bana baktı samimi şekilde gülerek bende utandım geçtim direkt içeri.

Bu kızla konuşasım var ama sosyal medyadan yazamam yüz yüze nasıl konuşabilirim bu kızla? Adam akıllı neredeyse yüz yüze hiç konuşamadık. Benden hoşlanıyor olabilir mi? Onunla konuşmak istiyorum. Ben bu kızdan başkasını istemiyorum ya. Yardımcı olun abilerim. Ben bu kızı çok seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi sana kızın yüzüne karşı seni seviyorum de diyeceğim ama onu yapabilir misin?

Olmazsa salla gitsin. Uğraşmaya değmez.
Demiştim hocam seni seviyorum dedim yine derim ama hala benim peşimde koşturup duruyor. Bende sıkıldım artık ondan başkasına karşı hiç bir şey hissetmiyorum.

Demiştim hocam seni seviyorum dedim yine derim ama hala benim peşimde koşturup duruyor. Bende sıkıldım artık ondan başkasına karşı hiç bir şey hissetmiyorum.
Yüzüne karşı söyle sosyal medyadan değil. Sosyal medyada kolay. Net olman lazım bu konularda. Eğer istemezse salla gitsin kızı işine odaklan

Yüzüne karşı söyle sosyal medyadan değil. Sosyal medyada kolay. Net olman lazım bu konularda. Eğer istemezse salla gitsin kızı işine odaklan
Eğer bı kaç gün daha aynı şekilde devam ederse içimi dökmeyi düşünüyorum kızı ikna etmeliyim konuşmak icin. Teşekkürler hocam hayırlı günler.

@Lord_Gamer34, bu kızın sana karşı olan ilgisi söndü muhtemelen ve her şey eskisi gibi de olmuyor. Zorlamanın mantığı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı