İliski istemeyen kiz

dusunenadam06

Femtopat
Daha fazla  
Lise sonum donem basindan beri deli gibi ders calisiyordum ama son 1-2 haftada hiçbir şey yapmak icimden gelmiyordu. Aşırı durgundum calisma istegim 0'dı. Eve gelip Reels kaydiriyordum. Hayatim boyunca hiçbir kiza cikma teklifi etmemistim ama yine de cok sevgilim olmustu.

Yaklasik 1 hafta once hastanede bizim okulda benimle yasit yan subeden bir kizla tanistim. Kiz okul 2.siydi ve deli gibi ders calisiyordu. Zaten fen lisesindeydik içine kapanikti zaten. Bu yuzden ona 12. sinifa kadar hiç dikkat etmemistim. Onu birden aşırı begendim ki normalde sokakta yururken bile hiçbir kiza bakmam hiç kimseden hoslanmam. Bu kiz onceden olan tum iliskilerimden cok farkli bir kizdi. Tatlilik abidesi bir şeydi. Aramizda 40cm boy farki vardi ve bu bile bana aşırı tatli geliyordu.

Daha sonra ben bu kizi siniftaki onu taniyan tek kiz araciligiyla disari cagirdim ondan hoslandigimi soyledim hemen bana goz kirpti kendisinin de beni stalkladigini begendigini soyledi. Tam her şey okey diyorken bu bir haftalik ara tatilde bulusma ayarlayalim dedik. Tam da bugune her şey hazirdi. O kiza daha once kimseye vermedigim degeri vermistim. Bayramda aldigim tum paralari pazartesi bulustugumuzda ona hediye almaya harcicaktim. AVM AVM arayip istedigim urunu bulmustum. Bulusmadan saatler once saatlerce yol cekerek o AVM'ye gidip urunu alip oyle bulusmaya gidicektim.

Ardindan kiz gece bir ses atti bana tum gun en yakin ailesinden ote gordugu kiz arkadasinin yanindaydi ve onunla oturup sohbet ettiklerini iliski istemedigi sonucuna vardigini soyledi. Neden daha once soylemeyip her seferinde dediklerime goz kirptigini sorunca cevap veremedi. Yıkıldim resmen ama onun umurunda değildi bir an once kisa kesip benden kurtulmak istiyordu. Biraz yalvardim ama fazla uzerine gidemedim. Ote yandan en berbatı da şu anda yazdigim hiçbir arkadasim beni onunla tanistiran kiz dahi bana donmuyor. Mesajima bile bilerek bakmiyorlar. Kafayi yemek uzereyim. YKS'ye 82 gün kaldi ve berbat bir şeyle ugrasiyorum farkindayim ama ben bu olayi icimden silemessem 1 yil mezuna bile kalabilirim. İlk defa bir kiza karsi bu kadar yogun duygular hissediyorum ama o ne bana ne baskasina hiçbir şey hissetmeyecegini soyluyor. Bu kiz daha dünün sabahinda seninle yarin kesin sunlari sunlari yapalim diye benimle konusuyorken şu an beni rahatsiz edici bulmasi mahvediyor beni. Ne yapmam gerekiyor boyle bir durumda? Tek derdimi paylasabilecegim yer forumdaki gardaslarim kaldi🥲

Son düzenleyen: Moderatör:
@dusunenadam06 Kız seni sevmiyor. Başka erkekler yok mu? Demek ki başka erkekleri de sevmemiş. Seven insanın ne yapacağını zaten belirtmiştim. Bana inanmak zorunda değilsin dostum, istediğin gibi inan. Hayat senin hayatın. Yalnızca kafaya çok takıp hedeflerine zarar gelmesine engel olmanı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı