4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 25 Kasım 2022 #21 590736 dedi: Türk isen askerliğe gitmek zorundasın. Her Türk aslında askerdir. Savaşmak Türklerin kanından akar. Genişletmek için tıkla... Hiçbirimiz saf Türk değiliz, evet Türk genlerimiz baskın ancak tamamen Türk değiliz.
590736 dedi: Türk isen askerliğe gitmek zorundasın. Her Türk aslında askerdir. Savaşmak Türklerin kanından akar. Genişletmek için tıkla... Hiçbirimiz saf Türk değiliz, evet Türk genlerimiz baskın ancak tamamen Türk değiliz.
Evan MacMillan Picopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 419 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #22 Haytham Kenwayy dedi: Valla abimin çalıştığı işin patronu var. Abimle sohbet ederken askerlik boş iş demiş. Ben gittim komutanlara kölelik yaptım hayatıma en ufak b** katmadı demiş afedersiniz. Genişletmek için tıkla... Senin bileceğin iş. Herhangi bir sağlık problemin yoksa askerlik yapmak zorundasın.
Haytham Kenwayy dedi: Valla abimin çalıştığı işin patronu var. Abimle sohbet ederken askerlik boş iş demiş. Ben gittim komutanlara kölelik yaptım hayatıma en ufak b** katmadı demiş afedersiniz. Genişletmek için tıkla... Senin bileceğin iş. Herhangi bir sağlık problemin yoksa askerlik yapmak zorundasın.
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 25 Kasım 2022 #23 İyi güzel savaşıyorlar ama asla bir erkeğin yerine geçemezler benim şahsi düşüncem.
xkraltryançar Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 133 25 Kasım 2022 #24 Kesinlike askerlikten kaçıyosanız askerler niye sizin için savaşıyolar.
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #25 Ben olamaz demedim zaten, evet olabilir. Ama erkeğe oranla daha güçsüz oldukları için bir çoğunun olmaması daha mantıklı.
Ben olamaz demedim zaten, evet olabilir. Ama erkeğe oranla daha güçsüz oldukları için bir çoğunun olmaması daha mantıklı.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 25 Kasım 2022 #26 Hedefim asker olmak ancak zorunlu askerlik saçmalıktan ibaret. Kimse canını sokakta bulmadı, kimse zorla can veremez. Adam belki ölmek istemiyor, belki başka hayalleri var. Bu yüzden saçmalık.
Hedefim asker olmak ancak zorunlu askerlik saçmalıktan ibaret. Kimse canını sokakta bulmadı, kimse zorla can veremez. Adam belki ölmek istemiyor, belki başka hayalleri var. Bu yüzden saçmalık.
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 25 Kasım 2022 #27 adrwx dedi: Ben olamaz demedim zaten, evet olabilir. Ama erkeğe oranla daha güçsüz oldukları için bir çoğunun olmaması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... İsrail'de en az erkekler kadar iyi savaşıyorlar.
adrwx dedi: Ben olamaz demedim zaten, evet olabilir. Ama erkeğe oranla daha güçsüz oldukları için bir çoğunun olmaması daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... İsrail'de en az erkekler kadar iyi savaşıyorlar.
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 25 Kasım 2022 #28 Reis bence askerlikten kaçmak için obez olma. Yoksa şeker hastası olup her gün insülin iğnesi vurulursun. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2022
Reis bence askerlikten kaçmak için obez olma. Yoksa şeker hastası olup her gün insülin iğnesi vurulursun.
xkraltryançar Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 133 25 Kasım 2022 #29 Askerlik için obez olursan bir daha kilo veremessin ve hayatın alt üst olur.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 25 Kasım 2022 #30 Bu kadar kasmaya gerek var mı bilmiyorum. En kötü bir miktar birikim yapıp bedelli yaparsın. Sağlığından olmana gerek yok. Öte yandan 3 mermi sıkıp, 1 ay boyunca yürüyüş yapmak ve kalan 5 ayını amelelikle geçiren bir asker düşünelim. Bu asker savaş sırasında ne yapabilir?
Bu kadar kasmaya gerek var mı bilmiyorum. En kötü bir miktar birikim yapıp bedelli yaparsın. Sağlığından olmana gerek yok. Öte yandan 3 mermi sıkıp, 1 ay boyunca yürüyüş yapmak ve kalan 5 ayını amelelikle geçiren bir asker düşünelim. Bu asker savaş sırasında ne yapabilir?