Haytham Kenwayy
Zeptopat
Dayımın oğlu 25 yaşında neden hala evde yatıyor o zamanKusura bakma ama yemez gerekirse kilo vermeni beklerler gerekirse kilo verdirtirler
Dayımın oğlu 25 yaşında neden hala evde yatıyor o zamanKusura bakma ama yemez gerekirse kilo vermeni beklerler gerekirse kilo verdirtirler
Bende skolyoz var o yüzden gitmeyeceğim. Ama inan skolyoz olmasaydım da bedelli yapsaydım. Her gün belim ağrıyor.O zamana kadar bedelli askerlik parasını çıkartmaya çalışacağız bir şekil yapacak bir şey yok maalesef....
Askerlik yapmıyorsan vatana ihanettir bitti. Daha fazla uzatıp konuyu uzatmana gerek yok.Yurda ihanetle ne ilgisi var? Askerde ne yapıyorsun? yurdumu savunuyorsun?
Dayımın oğlu 25 yaşında neden hala evde yatıyor o zaman?
Usta boşver anlamazlar bunlar dediklerini.Ailen böyle bir aile ise yatarsın ama sen bu korkaklıkla çok yaşamazsın adam gibi okunuver seni git 6 ay gel işte.
Geçmiş olsun hocam gerçekten üzüldüm. Duyduğuma göre gerçekten zor bir rahatsızlıktı. Allah şifa versin. Doğru ya, sağlıkla oynamaya değmez be. Gerekirse çalışırım para kazanırım bir şeyler yaparım bedelli giderim.Bende skolyoz var o yüzden gitmeyeceğim. Ama inan skolyoz olmasaydım da bedelli yapsaydım. Her gün belim ağrıyor.
Bak lütfen düzgünce oku:Askerlik yapmıyorsan vatana ihanettir bitti. Daha fazla uzatıp konuyu uzatmana gerek yok.
Tuvalet temizlemeyip sen tuvalet temizlerken ben 80-90bin TL devlete katkıda bulunduğum için özür dilerim.Askerlik yapmıyorsan vatana ihanettir bitti. Daha fazla uzatıp konuyu uzatmana gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.