Haytham Kenwayy
Zeptopat
Bakacağız artık bilemiyorum. Umarım o zamana kadar zorunlu askerlik kalkmış olur.Reis bence askerlikten kaçmak için obez olma. Yoksa şeker hastası olup her gün insülin iğnesi vurulursun.
Bakacağız artık bilemiyorum. Umarım o zamana kadar zorunlu askerlik kalkmış olur.Reis bence askerlikten kaçmak için obez olma. Yoksa şeker hastası olup her gün insülin iğnesi vurulursun.
Yapığın şey özdeşsel olarak şudur:Ölmek istemiyor diye bir şey yok ölmek istemiyorsa yurt dışına gitsin.
Evet ?Yapığın şey özdeşsel olarak şudur:
Ülkemde kalmak ölmek istemiyorum diyen birine öleceksin diyorsun.
İnsan hakları ihlali.Evet ?
Tamam daha fazla tartışmaya girmeye gerek yok bence bu arkadaşlaEvet ?
Kusura bakma ama yemez gerekirse kilo vermeni beklerler gerekirse kilo verdirtirlerArkadaşlar biliyorsunuz askerlik zorunlu. E bedelli askerlik ise ne kadar. (Ki askere gitmeme daha 2-3 yıl var daha da artar) Ben askere gitmek istemiyorum. Böyle bir yeri kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Belki 2-3 yıl sonra zorunlu askerlik kalkabilir. (İnşallah yani) Bizim dayımın oğlu var. 25 yaşında ve obezite olduğu için askere gitmedi hiç. Ben de ayı gibi olup askere beleşten gitmemeyi düşünüyorum. Sizce bu ne kadar mantıklı?
Aynen hocam erteleme verirler.Kusura bakma ama yemez gerekirse kilo vermeni beklerler gerekirse kilo verdirtirler
O zamana kadar bedelli askerlik parasını çıkartmaya çalışacağız bir şekil yapacak bir şey yok maalesef....Kasmaya başlamışlar vatan severler duyarlarını. Sizene kardeşim isteyen gider isteyen gitmez. Kimin erkek kimin kız olduğu size mi kaldı ? Klavye bebeliği yapmayın. Konuya dönersek başka bir yol bul derim. İnan hayatım boyunca sürekli kilo alıp veren biri olarak şunu söyleyebilirim kilo berbat bir şey. Bunu yapma kendine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.